Zoek
3 manieren om vooruit te streven met lithium-ion
Blog 12 - 03 - 2017

3 manieren om vooruit te streven met lithium-ion

 
 

1.     HYSTER J2.5-3.0XNL GEÏNTEGREERDE LITHIUM-ION HEFTRUCKS

De Hyster J2.5-3.0XNL-serie heftrucks met geïntegreerde lithium-ion batterij zorgen voor gemakkelijke toegang tot de ruime cabine voor de bestuurder. Meer hoofdruimte, ruimte om je voeten te bewegen, en een keuze uit verschillende stoelopties dragen allemaal bij aan het maximaliseren van het comfort van de bestuurder, wat de productiviteit kan ondersteunen.

De lithium-ion Hyster heftrucks kunnen tot 3 ton tillen en hebben ook een verminderd gewicht. Dit zorgt voor verbeterde acceleratie en verminderd energieverbruik, terwijl een herpositioneerd zwaartepunt de rijervaring en het hanteren verbetert, vooral bij het nemen van bochten.

Omdat de lithium-ion batterij tijdens de pauzes van de bestuurder kan worden opgeladen, zijn de elektrische heftrucks van de J2.5-3.0XNL-serie goed geschikt voor operaties die snelle en flexibele oplaadmogelijkheden vereisen, met als bijkomend voordeel een onderhoudsvrije batterij (in vergelijking met een loodzuur alternatief).

 

Hyster J2.5-3.0XNL

 

2. HYSTER J10-18XD LITHIUM-ION GROTE TRUCKS

Deze elektrische Hyster Big Truck kan uw mogelijkheden vergroten door emissies, brandstofverbruik en onderhoudskosten te verminderen. Met de voordelen van lithium-ion batterijkracht biedt de J10-18XD serie uitzonderlijke tractiekracht, acceleratie en zichtbaarheid die u het gevoel geven dat u een dieseltruck bestuurt.

Voor hefvermogens tot 18 ton zijn de J10-18XD lithium-ion heftrucks ontworpen om de prestaties en efficiëntie te verbeteren in intensieve toepassingen, zoals havens en terminals, breakbulk, hout, bouw en metaalindustrieën. Naast het aansturen van zwaar binnen- en buitenwerk, helpen de geïntegreerde lithium-ion batterijen ook bij het leveren van hogere prestaties gedurende de laadcyclus en hebben ze een langere levensduur, wat helpt om de totale eigendomskosten te verlagen.

Met nul onderhoud en snelle oplaadtijden dragen deze ook bij aan grote operationele besparingen en meer uptime.

 

 

Hyster J10-18XD

 

3. HYSTER PC1.5 ULTRA COMPACTE LITHIUM-ION PALLETTRUCK

 

Veeleisende toepassingen vragen om apparatuur die de productiviteit kan maximaliseren. De Hyster PC1.5 is een alternatief voor handpallettrucks dat gebruikmaakt van lithium-ion batterijkracht om drie keer zo efficiënt te zijn.

Het gebruik van lithium-ion voor aandrijving, heffen en dalen verbetert niet alleen de efficiëntie, maar vermindert ook de belasting voor gebruikers in zware, drukke opslagoperaties. Met een duurzaam stalen frameontwerp en beschermende afdekking kunnen de ultracompacte pallettrucks de uitdagingen en barre omgevingen van uw operatie aan.

Om kritieke operaties gaande te houden, geeft een oplaadalarm aan wanneer u uw PC1.5 pallettruck moet aansluiten. Voor intensievere operaties is er ook een grote batterijoptie met snellader beschikbaar. De onderhoudsvrije lithium-ion batterij helpt ook om de beschikbaarheid te optimaliseren.

 

Hyster PC1.5

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis site survey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?