Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
Opleiding en training

Slimmer werken

Door coaching on the job

Heffiq gelooft en investeert in opleidingen en trainingen van haar medewerkers. Goed getrainde mensen werken slimmer en veiliger en zijn dus beter in staat om klanten te helpen. De bedrijfstrainer van Heffiq traint al onze servicemonteurs op het gebied van techniek, specifieke producten en veiligheid. Voor andere medewerkers van Heffiq worden er ook regelmatig trainingen georganiseerd, varierend van producttrainingen tot meer toegepaste, functie afhankelijke trainingen in het kader van een persoonlijk ontwikkelplan. Alle trainingen dragen zonder uitzondering bij aan het beter kunnen uitoefenen van de functie, en daarmee aan het beter helpen van onze klanten. Wat dat betreft zijn we nooit uitgeleerd. Daarnaast biedt gestructureerd werkoverleg gelegenheid aan medewerkers om idee├źn en suggesties te ventileren. De combinatie van praktijkervaring en theoretische kennis van medewerkers maakt het mogelijk om beter, slimmer en sneller te werken.

Officieel erkend leerbedrijf

Heffiq is een officieel erkend leerbedrijf voor de mobiliteitsbranche volgens de normen van de kennis- en opleidingscentraInnovam en Kenteq. Dat garandeert de kwaliteit van onze beroepspraktijkvorming.

Wij hebben regelmatig stageplaatsen voor scholieren die een waardevolle werkervaring op willen doen in het kader van hun opleiding.

Terug naar boven Terug
naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.