Zoek
Terugblik op Logistica 2017
Nieuws 06 - 12 - 2017

Terugblik op Logistica 2017

Van 28 t/m 30 november werd de Logistica 2017 gehouden in de jaarbeurs in Utrecht. Dit is de grootste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Op onze stand konden onze bezoekers kennis maken met onze werkwijze. Zo stonden er 5 onderwerpen centraal waarbij wij bedrijven helpen om het intern transport verder uit te lijnen en te balanceren op het gebied van:

Van 28 t/m 30 november werd de Logistica 2017 gehouden in de jaarbeurs in Utrecht. Dit is de grootste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux.

Op onze stand konden onze bezoekers kennis maken met onze werkwijze. Zo stonden er 5 onderwerpen centraal waarbij wij bedrijven helpen om het intern transport verder uit te lijnen en te balanceren op het gebied van:

- Veiligheid
- Productiviteit
- Duurzaamheid
- Continuïteit
- Fleetmanagement

Daarnaast werden er diverse slimme oplossingen op onze machines worden gedemonstreerd. Dit alles onder het genot van een vers gemaakt kopje koffie door onze Barista. Op het Hydrogen plaza kregen bezoekers de mogelijkheden te zien van waterstof techniek in hef-en magazijntrucks.

Bekijk hier het interview met Martijn Veerkamp

Hydrogen plaza

Daarnaast werden er diverse slimme oplossingen op onze machines worden gedemonstreerd. Dit alles onder het genot van een vers gemaakt kopje koffie door onze Barista. Op het Hydrogen plaza kregen bezoekers de mogelijkheden te zien van waterstof techniek in hef-en magazijntrucks. Meer weten over waterstof? Klik op onderstaande button