Zoek
Pallieter Group neemt Heffiq over
Nieuws 23 - 12 - 2021

Pallieter Group neemt Heffiq over

De Pallieter Group heeft alle aandelen van Heffiq BV overgenomen. De huidige DGA Lex Knol (66) gaat met pensioen en zal worden opgevolgd door Anthony Trienekens (43). De  samenstelling van het Management Team blijft ongewijzigd


 

Lex Knol: “Met de Pallieter Group heeft Heffiq een solide aandeelhouder en kan er verder gewerkt worden aan de groei”. Marco de Bos, CEO van de Pallieter Group: “Wij zijn verheugd met de overname van dit mooie en solide bedrijf. Als Pallieter betreden we de intern transport markt in Nederland, techniek en B2B i.c.m. een sterke focus op service zit in onze genen. Wij hebben vertrouwen dat we met Heffiq de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft laten zien kunnen voortzetten”.

Over Pallieter Group

Pallieter Group is in 1981 door Martin van Doorne opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een familieholding met 4 domeinen, namelijk Pallieter Trucks (o.a. DAF, FIAT en Iveco), Pallieter Invest (BMW en Mini), Pallieter Tools gericht op de professionele bouwsector met het leveren van o.a. hang- en sluitwerk, dorpels en geavanceerde ventilatiesystemen, en tot slot Pallieter RENEFF bedrijven met focus op duurzaamheid & energie efficiëntie.