Zoek
Nieuwe elektrische no-nonsense trucks
Nieuws 15 - 10 - 2020

Nieuwe elektrische no-nonsense trucks

Heffiq heeft het assortiment elektrische Hyster heftrucks flink uitgebreid met de introductie van negen nieuwe elektrische drie- en vierwiel machines. De Hyster J1.5- 3.5UT vierwiel en J1.6-2.0UTT driewiel elektrische heftrucks zijn de nieuwste modellen die deel uitmaken van de Hyster®UT-serie. Deze no-nonsense trucks hebben een hefvermogen tot 3,5 ton.

Heffiq heeft het assortiment elektrische Hyster heftrucks flink uitgebreid met de introductie van negen nieuwe elektrische drie- en vierwiel machines. De Hyster J1.5-3.5UT vierwiel en J1.6-2.0UTT driewiel elektrische heftrucks zijn de nieuwste modellen die deel uitmaken van de Hyster®UT-serie. Deze no-nonsense trucks hebben een hefvermogen tot 3,5 ton.

De nieuwe elektrische Hyster trucks zijn ontwikkeld voor basis applicaties waarin minder wordt gevraagd van de machine. Zo zijn de trucks gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te onderhouden. "De uitstekende wendbaarheid en controle over de machine, zorgen ervoor dat deze basis machines geschikt zijn voor de meest voorkomende handlingoperaties", zegt Rob O'Donoghue, Director Solutions EMEA voor Hyster Europe. “Ze zijn de perfecte aanvulling op de bestaande reeks elektrische heftrucks”.

Ergonomisch ontworpen trucks

De nieuwe elektrische UT-trucks beschikken over een ergonomisch ontworpen chauffeurscompartiment met alle bedieningselementen binnen handbereik. Een duidelijk LCD-display (fullcolour op de 4-wiel-serie) geeft de bestuurder gemakkelijk toegang tot alle benodigde gegevens. Dankzij de brede doorkijk langs de robuuste mast, hebben chauffeurs optimaal zicht.

Prestaties

Bestuurders ervaren snelle hef-en daalsnelheden en de machine beschikt over een rijsnelheid tot 16 km per uur. De trucks hebben een kleine draaicirkel en zijn compact. Hierdoor manoeuvreren de machines uitstekend in magazijnen en laadruimtes waar de ruimte beperkt is.

Opties

Er is een reeks standaard opties beschikbaar. Zo zijn verschillende masten en vorken verkrijgbaar. Hiermee kan de truck worden aangepast aan de werkomgeving. De machines zijn verder voorzien van loodzuurbatterijen.

Eenvoudig te onderhouden

Het onderhoud van de drie -en vierwiel elektrische UT-heftrucks is eenvoudig. Dit komt door de gemakkelijk toegankelijke onderhoudscomponenten en het slimme ontwerp. Zo is de bodemplaat uitneembaar en uit één stuk gemaakt. Dit scheelt tijd en kosten op het gebied van service en onderhoud.

Modellen

De nieuwe serie elektrische heftrucks bestaat uit de J1.5UT, J1.8UT, J2.0UT, J2.5UT, J3.0UT, J3.5UT vierwiel trucks met een hefvermogen tot 3,5 ton. De J1.6UTT, J1.8UTT en J2.0UTT driewiel elektrische heftrucks hebben een hefvermogen tot 2 ton. Alle machines worden ondersteund door het landelijk dekkende service netwerk van Heffiq.

 

Bekijk de trucks

Interesse in deze nieuwe trucks?

Neem dan snel contact met ons op!