Megaorder voor Heffiq en Boels
Nieuws 20 - 03 - 2018

Megaorder voor Heffiq en Boels

Boels Rental uit Sittard heeft zijn verhuurvloot fors uitgebreid met maar liefst 316 nieuwe Hyster machines. In samenwerking met tien Europese Hyster dealers heeft Heffiq een gedegen plan opgesteld, om Boels te voorzien van een optimale service support en tijdige levering van de machines

Boels Rental uit Sittard heeft zijn verhuurvloot fors uitgebreid met ruim 300 nieuwe Hyster machines. In samenwerking met tien Europese Hyster dealers heeft Heffiq een gedegen plan opgesteld, om Boels te voorzien van een optimale service support en tijdige levering van de machines.

 

Om aan de groeiende Europese huurvraag te voldoen, worden de trucks toegevoegd aan de ruim 400 vestigingen van Boels in Europa. De helft van de machines werd uitgeleverd in 2017, terwijl de overige machines in het voorjaar van 2018 op de planning staan. 

 

Totstandkoming deal
Tussen Heffiq en Boels Rental is al een jarenlange relatie vanwege de diverse Hyster trucks die op de Nederlandse vestigingen draaien. Het vertrouwen dat hieruit is opgebouwd staat centraal voor deze Europese deal. Door het brede productassortiment van Hyster, kan Boels terecht voor zowel de lichtere pallettrucks tot aan krachtige 12-tonners voor de zwaardere werkzaamheden. De gehele vloot heeft een herkenbare uniforme uitstraling omdat alle trucks gespoten zijn in de opvallende oranje Boels-kleur.

Trucks
Een groot deel van deze order bestaat uit magazijntrucks zoals meeloop pallettrucks, sta-pallettrucks en meerijdstapelaars. Boels heeft zijn heftruckvloot verder versterkt met elektrische heftrucks variërend van 1,5 tot 5-ton. De 12-tons heftrucks worden ingezet op gespecialiseerde vestigingen waar units en containers worden verhuurd.

Internationale service
Om een optimale uptime te garanderen, wordt het onderhoud en service uitgevoerd door het uitstekende dealer netwerk van Hyster. Hierbij zijn tien internationale Hyster dealers bij betrokken. Boels Rental heeft eigen vestigingen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Polen Tsjechië, Slowakije en het Verenigd Koninkrijk. Door de goede afspraken in de service level agreement met de verschillende Hyster dealers die in deze landen opereren, wordt de continuïteit van de machines gewaarborgd. Bovendien bevindt het Europese onderdelenmagazijn van Hyster zich in Nijmegen waardoor onderdelen binnen 24 uur op plaats van bestemming zijn.

 

Meedenkend vermogen
De machines zijn uitgerust met een aantal handige opties die speciaal ontwikkeld zijn voor verhuurtrucks. Zo zijn de meeste magazijntrucks standaard voorzien van geïntegreerde laders. Dit voorkomt dat laders per ongeluk achterblijven bij de klant.

Verder zijn de meeste trucks voorzien van hijsogen, zodat ze eenvoudig op opleggers kunnen worden geplaatst. Alle elektrische heftrucks worden geleverd met handige acculader-beschermrekken. Dit zorgt ervoor dat naast de bescherming van de lader, het vulvat en de slangen netjes zijn geordend bij de truck.

 

Trainingen op locatie
Om het personeel van Boels Rental te voorzien van de nodige productkennis worden in alle landen trainingen verzorgd op het gebied van onderhoud, werking van de trucks en veiligheid.

 

Ideale truck voor verhuur
Hyster trucks kenmerken zich door het robuuste materialen en het no-nonsense karakter. De trucks bevatten duurzame materialen en zijn eenvoudig te onderhouden.Door de logische bedieningselementen en het gebruiksgemak van de trucks, kan vrijwel iedereheftruckchauffeur met de machines overweg. Bovendien hebben de trucks een uniforme bediening wat handig is voor de uitwisselbaarheid tussen de verschillende depots.Deze kenmerken zorgen ervoor dat de trucks ideaal zijn voor de verhuurmarkt.