Zoek
Logistica 2015 zeer geslaagd
Nieuws 18 - 11 - 2015

Logistica 2015 zeer geslaagd

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde editie van de Logistica 2015. Op onze stand was erg veel informatie verkrijgbaar en konden alle trucks worden ervaren door de bezoekers. Zo was er een dwarsdoorsnede van het Hyster leveringsprogramma te zien met een aantal interessante beursprimeurs. De nieuwe ?RP pallettruck en P1.6 lithium ion werden voor het eerst aan het grote publiek getoond. Verder stonden op de stand de overige merken die Heffiq levert zoals: Utilev heftrucks,

We kunnen terugkijken op een zeer succesvolle editie van de Logistica 2015. De Heffiq stand stond deze 4 dagen volledig in het teken van ‘’slimme oplossingen”. Nogmaals willen we iedereen bedanken voor de komst naar onze stand.  

Op onze stand was erg veel informatie verkrijgbaar en konden alle trucks worden ervaren door de bezoekers. Zo was er een dwarsdoorsnede van het Hyster leveringsprogramma te zien met een aantal interessante beursprimeurs. De nieuwe RP pallettruck en de P1.6 Lithium-ion werden voor het eerst aan het grote publiek getoond. Verder was er een selectie te zien van de overige merken die Heffiq levert zoals:

Slim intern transport

De beurs stond in het teken om bezoekers te adviseren over slimme oplossingen op het gebied en van intern transport. De werkwijze om te komen tot het juiste advies noemen we FleetFlex ®. Dit principe geeft in 4 heldere stappen inzicht in uw intern transportvloot. Zo wordt het voor u duidelijk welke producten en diensten in welke vorm, frequentie en hoeveelheid ingezet dienen te worden.