Hyster Lanceert Nieuwe Stapelaar
Nieuws 07 - 03 - 2017

Hyster Lanceert Nieuwe Stapelaar

Lees het persbericht. Hyster® heeft een nieuwe meeloopstapelaar gelanceerd met een hefcapaciteit van 2 ton. Deze stapelaar is ideaal voor het stapelen en oppakken van pallets uit stellingen tot een hoogte van 4 meter.

Hyster® heeft een nieuwe meeloopstapelaar gelanceerd met een hefcapaciteit van 2 ton. Deze stapelaar is ideaal voor het stapelen en oppakken van pallets uit stellingen tot een hoogte van 4 meter.

Deze machine is uitermate geschikt voor het gebruik in magazijnen van doe-het-zelfzaken, kleinschalige opslag of productieactiviteiten met zware lasten. Het nieuwe S2.0 model wordt toegevoegd aan de S-serie (1000-1600 kg) die in 2016 is gelanceerd.

Laag energieverbruik
De S2.0 is betrouwbaar, robuust en compact en biedt het laagste energieverbruik in zijn klasse. De stapelaar heeft een snelle acceleratie en haalt rijsnelheden tot 6 km/uur. Hierdoor beschikt de machine over uitstekende prestaties en een hoge productiviteit over korte en middellange afstanden.

Nauwkeurige bediening
De rijsnelheid van de stapelaar is uiterst nauwkeurig te bedienen waardoor de productiviteit toeneemt. Vooral in gebieden met veel inkomende of uitgaande goederen. Zo komt de stapelaar uitstekend tot zijn recht op plaatsen waar pallets van en naar het ontvangstpunt of vanuit rangeergebieden naar de opslag worden vervoerd.

Heffuncties
De machine is ook zeer geschikt voor orderpicking omdat de vorken op een ergonomische werkhoogte kunnen worden ingesteld. De stapelaar beschikt over een tweetal heffuncties die apart kunnen worden bediend. Zo is er een snelle en een langzame hefbediening. Ook is het mogelijk om proportioneel te heffen, dit zorgt ervoor dat zware ladingen heel fijngevoelig kunnen worden bediend. De twee-traps mast zorgt ervoor dat de chauffeur maximaal zicht heeft op de lading.

Lage operationele kosten
Deze stapelaar heeft een robuuste kap die de techniek maximaal beschermd. Het onderhoudsinterval van de S2.0 ligt op 3000 uur of 3 jaar voor vervanging van de hydraulische olie en het filter. Al deze zaken dragen bij aan een lage “total cost of ownership”

Opties
Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar om de stapelaar aan de applicatie aan te passen. Opties zijn onder meer toegang via toetsenpaneel, bescherming voor gebruik in koelhuizen, opties voor last- en aandrijfwielen, diverse lengtes en breedtes voor de vorken en andere praktische oplossingen, zoals een foliehouder, een A4-klembord en een drinkbekerhouder.