Zoek
Heffiq.nl compleet vernieuwd!
Nieuws 14 - 07 - 2015

Heffiq.nl compleet vernieuwd!

Heffiq BV heeft deze week haar nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website toont naast de uitgebreide dienstverlening tevens het complete leveringsprogramma van Hyster hef- en magazijntrucks, voorzetapparatuur, batterijen en toebehoren, maar dan net even wat ‘slimmer’

Heffiq BV heeft deze week haar nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website toont naast de uitgebreide dienstverlening tevens het complete leveringsprogramma van Hyster hef- en magazijntrucks, voorzetapparatuur, batterijen en toebehoren, maar dan net even wat ‘slimmer’.

Onderscheidend vermogen
“Het onderscheidend vermogen van Heffiq wordt gevormd door onze medewerkers” zegt Lex Knol, managing director van Heffiq. “Als exclusief dealer van Hyster heftrucks en magazijntrucks en als dealer van Kärcher, Ferretto, Spijkstaal en Utilev vertegenwoordigen wij aansprekende merken met sterke producten, maar bieden zonder onze mensen geen toegevoegde waarde voor de klant”.
“Het is onze taak om ruim 80 jaar ervaring in uiteenlopende branches te vertalen in de best mogelijke oplossingen voor onze klanten. Dat kan met een goed advies over de inzet van de juiste machines, met betrouwbare en snelle service, of zelfs met een complete fleet management aanpak in partnership met de klant om kostenbesparingen te realiseren en efficiëntie slagen te maken. De beste aanpak hangt af van de situatie bij en de wensen van de klant en is per definitie mensenwerk.”

Slimme oplossingen
“Op heffiq.nl laten wij, aan de hand van praktijkverhalen, slimme oplossingen zien die wij geboden hebben in uiteenlopende branches, aldus Rob Waldhober Marketing Manager bij Heffiq. Op deze manier kunnen wij (toekomstige) klanten inzicht geven in onze manier van werken en kan zo inschatten wat men van ons mag verwachten. De praktijkverhalen worden ondersteund door video’s en foto’s en zijn gemakkelijk deelbaar via de verschillende Social Media kanalen.”

De features
Heffiq.nl is opgezet om het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken. De site kent een platte structuur en eenvoudige navigatie. Alle informatie over de producten en diensten van Heffiq is gemakkelijk te vinden. De drempel om contact op te nemen is zo laag mogelijk gehouden, zodat men u snel van dienst kan zijn op welke manier dan ook. Het informatie aanbod wordt continu ververst; er worden regelmatig nieuwsberichten en nieuwe praktijkverhalen gepubliceerd. Ook zijn voorraad producten zoals bijvoorbeeld handpallettrucks direct te bestellen en zijn er geregeld acties. Producten kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan een lijst, zodat u deze later nog eens kunt bekijken en / of delen via social media. Uiteraard is onze nieuwe website geheel aangepast aan de veranderlijke digitale omgeving. Dit betekent dat de website ook via tablet of mobiel optimaal toegankelijk is.