Zoek
Betrouwbare elektrische heftrucks

Hyster levert veelzijdige en betrouwbare oplossingen door de combinatie van bekroonde ontwerpen, robuuste onderdelen en hightech productie. 

 

Hyster elektrische heftruck

Hyster behoort tot de toonaangevende fabrikanten op het gebied van elektrische heftrucks. Met meer dan 90 jaar ervaring produceert het bedrijf hef-en magazijntrucks van klanten over de hele wereld.

Met het breedste productaanbod in de markt, produceert Hyster machines met hefcapaciteiten variërend van 900 tot 52.000 kilo.

Hyster levert veelzijdige en betrouwbare oplossingen door de combinatie van bekroonde ontwerpen, robuuste onderdelen en hightech productie. 


Duurzame heftrucks

Nu emissieloze initiatieven aan kracht winnen, investeert Hyster voortdurend in schone energieoplossingen. Hiermee helpen we onze klanten om de milieunormen te halen, maar ook om de prestaties van de trucks te optimaliseren.

Met de komst van lithium-ion batterijen en waterstof-brandstofceltechnologie, worden deuren geopend naar een hogere productiviteit zonder schadelijke CO2-uitstoot. 

Hyster is constant bezig deze technieken te verbeteren om de beste logistieke oplossing te bieden. Sinds 1938 is Heffiq exclusief dealer van Hyster hef- en magazijntrucks in Nederland. 

 

Kenmerken Hyster trucks 

Hyster ontwikkelt zijn producten vanuit het oogpunt van de gebruiker. Zo zijn alle trucks eenvoudig in gebruik en zijn de onderhoudscomponenten gemakkelijk toegankelijk voor service. De machines zijn vervaardigd van robuuste hoogwaardige materialen. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen adviseren we u graag over de juiste machine. 

Ruim 90 jaar expertise in intern transport
✅  Gemaakt van robuuste materialen
✅  Gebruiksgemak
✅  Eenvoudig te onderhouden
✅  Lage bedrijfskosten
✅  Verkrijgbaar in driewiel en vierwiel uitvoering
✅  Loodzuur en Lithium-ion batterijen mogelijk
 
"Hyster levert veelzijdige en betrouwbare oplossingen door de combinatie van bekroonde ontwerpen, robuuste onderdelen en hightech productie"

Geheel vrijblijvend advies

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Na invulling van dit neemt onze adviseur binnen 24-uur contact met u op.

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis sitesurvey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?

Bekijk onze bewezen elektrische heftrucks

Bij de aanschaf van elektrische heftrucks komt veel kijken. CO2-reductie, aanschafprijs, onderhoud, inzet en levensduur zijn zomaar een aantal factoren die uw keuze beïnvloeden. Met de komst van lithium-ion batterijen en de mogelijkheid om tussentijds te laden, worden deze trucks nog meer flexibel. Ook op het gebied van duurzaamheid en CO2-reductie is de elektrische heftruck een slimme investering. Wij kennen de knelpunten en weten ook waar optimalisatie haalbaar is. Daarover adviseren we u graag. 

  • Geheel vrijblijvend advies
  • Gratis sitesurvey 
  • Weten waar uw kansen liggen
 

Onze Hyster elektrische heftrucks

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul ons contactformulier in voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Na invulling van dit neemt onze adviseur binnen 24-uur contact met u op.

Een afspraak

Voor een passend advies?