Magazijntrucks
Blog 01 - 07 - 2022

Magazijntrucks

Onze Hyster magazijntrucks zijn ontworpen voor veeleisende werkzaamheden in uw magazijn of werkomgeving. Robuust, betrouwbaar en veelzijdig.  Bekijk het overzicht van onze magazijnttrucks. 

"Onze magazijntrucks zijn snel leverbaar. Rij dit jaar nog met een nieuwe Hyster truck"*

Hyster Reachtrucks

Met een uitstekende stabiliteit, optimaal zicht en superieure wendbaarheid zijn onze Hyster reachtrucks geschikt voor veelzijdige magazijnwerkzaamheden. De reachtrucks hebben een hoge rescapaciteit op grote hoogte en beschikken over een uitstekend zicht op de lading.

De R1.4-2.5 is ontworpen voor veeleisende toepassingen en beschikt over een hefcapaciteit van 1400-2500 kg. Voor lichtere werkzaamheden is de R1.0-1.4E verkrijgbaar met kantelbare mast. De truck beschikt over een hefcapaciteit tot 1400kg.  

Werkzaamheden 

  • Veeleisende magazijnwerkzaamheden in distributiecentra of koelhuizen
  • Opslaan van pallets op grote hoogte
 

Bekijk onze Hyster Reachtrucks


Krachtige pallettruck

De bewezen P1.6-2.2 is een uiterst betrouwbare en robuuste pallettruck. De truck is gemaakt van hoogwaardig staal en beschikt over een lange levensduur. Gebruikers hebben uitstekend zicht op de lading. De verkorte, in het midden geplaatste disselkop plaatst bestuurders dichter bij de truck. Dit vergroot de ergonomie en zorgt voor eenvoudige bediening in krappe ruimtes. 

Werkzaamheden 

  • Veelzijdige magazijnactiviteiten in distributiecentra en productielocaties. 
  • Laden en lossen in krappe ruimtes.
 

Bekijk de Hyster P1.6 pallettruck


Compacte elektrische pompwagen PC1.5

De compacte en lichte PC1.5 is een ideaal alternatief voor een handpallettruck. Efficiëntie en gebruiksgemak worden door deze machine aanzienlijk vergroot. De truck verplaatst pallets tot 1500 kg. De pallettruck is voorzien van een lithium-ion batterij, die optioneel is uit te breiden met een tweede batterij. Uiterst geschikt voor kleine magazijnen.  

Werkzaamheden 

  • Eenvoudig palletvervoer 
  • Vrachtwagens laden en lossen
 

Compacte pallettruck PC1.5


Man-up orderpickers K1.0

De K-serie van Hyster is ontworpen voor efficiënt orderpicken vanuit middelhoge en hoge stellingen. Deze man-up orderverzameltrucks beschikken over een platform zodat bestuurders de truck eenvoudig op de gewenste hoogte brengen. Ideaal voor het verzamelen van orders op middelhoge tot hoge locaties. Afhankelijk van de gewenste hoogte is de truck verkrijgbaar in een laag, middel -en hoog niveau uitvoering.   

Werkzaamheden 

  • Orderpicken op middel- en hoog niveau
 

Man-up orderpicker


Smalle gangen truck (VNA)

Met de smalle gangen trucks van Hyster wordt de opslagcapaciteit geoptimaliseerd. De smalle gangen truck kan pallets wegezetten op een hoogte van 17 meter.  De VNA is de snelste binnen de industrie. Er zijn diverse modelconfiguraties en mastopties beschikbaar. 

Werkzaamheden 

  • Palletsopslag op grote hoogte
 

Smalle gangen truck

Meer weten over onze magazijntrucks?

Eenvoudig en snel een op maat gemaakt advies

* Afhankelijk van de configuratie en gewenste opties kan de levertijd afwijken. Neem contact op met onze adviseur voor de mogelijkheden