Zoek
Hoge capaciteit heftrucks
Blog 23 - 04 - 2013

Hoge capaciteit heftrucks

Met bijna 100 jaar aan expertise staat Hyster als een rots in de branding in de heftruckindustrie. Binnen dit domein komen zware tegenwicht-heftrucks naar voren als onmisbare werkpaarden in verschillende industriële landschappen.

Hyster biedt u een uitgebreid assortiment van tegenwicht-heftrucks met een hoog hefvermogen, met unieke hefcapaciteiten variërend van 8.000 kg tot 48.000 kg, en bedient specifieke toepassingen met kracht, efficiëntie en een op de operator gericht ontwerp dat voldoet aan een breed scala van zware eisen. 

 

Beschikbare tegenwicht-heftrucks zijn onder andere:

EFFICIËNTIE EN DUURZAAMHEID IN ACTIE

Stage V-motoren, geïntegreerd binnen het assortiment zware heftrucks van Hyster, ondersteunen de naleving van strenge emissienormen. Deze motoren combineren technologieën zoals Selectieve Katalytische Reductie (SCR), Diesel Exhaust Fluid (DEF) zoals AdBlue®, en Diesel Particulate Filters (DPF). Hun integratie vermindert aanzienlijk schadelijke emissies terwijl krachtige prestatieniveaus worden gehandhaafd. De Stage V-motoren, die voldoen aan regelgevende vereisten, dragen bij aan een schonere operationele aanpak in zware machines, in lijn met milieudoelstellingen voor duurzaamheid zonder in te leveren op kracht of efficiëntie.

Terwijl industrieën streven naar milieuvriendelijke operaties, staat HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) bekend als een levensvatbaar alternatief brandstof dat de emissies aanzienlijk vermindert zonder de prestaties aan te tasten. Deze op bio gebaseerde, hernieuwbare vloeibare dieselbrandstof sluit naadloos aan bij onze toewijding aan milieuvriendelijkheid. Met de mogelijkheid om tot 90% van de netto broeikasgasemissies te verminderen en andere schadelijke emissies zoals stikstofoxide (NOx), deeltjesmateriaal (PM) en koolmonoxide (CO) te verminderen, biedt HVO een directe, effectieve strategie om de milieu-impact te verminderen. De compatibiliteit met bestaande motoren en de gemakkelijke adoptie maken het een pragmatische keuze voor het verminderen van emissies als onderdeel van een traject naar groenere operaties.

 

Het behalen van een lage Total Cost of Ownership staat altijd voorop bij Hyster. Geïntegreerde aandrijflijnsystemen en hydraulica op aanvraag leveren hoge productiviteit terwijl het brandstofverbruik wordt geminimaliseerd, een belangrijke factor voor operationele kosten. Deze tegenwicht-heftrucks zijn ontworpen om de algehele kosten te verlagen door functies zoals instelbare stuurhoeken, die bandenslijtage verminderen en optimale manoeuvreerbaarheid bieden. Bovendien dragen verlengde service-intervallen voor belangrijke motor- en aandrijflijncomponenten bij aan lagere onderhoudskosten, waardoor de trucks langer operationeel blijven tussen onderhoudsbeurten.

Hyster geeft prioriteit aan servicebaarheid en de tegenwicht-heftrucks met hoog hefvermogen zijn ontworpen met technici in gedachten om onderhoudstaken te stroomlijnen. Gull-wing kap en een kantelbare cabine bieden snel toegang tot belangrijke componenten zonder langdurige stilstand. Dagelijkse controles en toegang tot hydraulische componenten worden vereenvoudigd door verzinkte, antislip loopplanken en een grote toegangsbay. Deze functies maken snelle reiniging van de radiator en controles van het vloeistofniveau mogelijk, waardoor de servicetijd wordt geminimaliseerd.

 

De XD-cabine in het assortiment zware tegenwicht-heftrucks van Hyster legt de nadruk op het comfort, de functionaliteit en het verbeterde zicht voor de gebruiker. Het beschikt over een gepantserde glazen bovenruit, gebogen voor- en achterruiten, en stalen deuren met gehard glas, voor uitstekend zicht rondom. Gebruikers profiteren van ruime interieurs en ergonomische ontwerpen, die een comfortabele en productieve werkomgeving bieden. Bovendien benadrukt het ontwerp van de cabine het gemak van instappen en uitstappen met het grootste instapgebied in de branche, waardoor de toegankelijkheid wordt verbeterd voor gebruikers van verschillende groottes.

Een 7-inch full-colour Integrated Performance Display geeft truckprestatiegegevens weer op één duidelijk scherm. Dit multifunctionele touchscreen biedt de meest relevante informatie aan de gebruiker op een duidelijke manier, biedt aan boord diagnosemogelijkheden, en is eenvoudig programmeerbaar en aanpasbaar voor verschillende vaardigheidsniveaus van de gebruiker.

 

Aanpassingsmogelijkheden voor diverse industriële behoeften

Hyster biedt hoogcapaciteit tegenwicht-heftrucks met veelzijdige aanpassingsopties die zijn afgestemd op een breed scala aan industriële behoeften. Deze trucks bieden verschillende configuraties en engineeringopties om te voldoen aan specifieke toepassingsvereisten. Of het nu gaat om het toevoegen van omkeerventilatoren voor verbeterde koeling in stoffige omgevingen of verschillende handlingsbijlagen om aan de variaties in de hout- of staalindustrie te voldoen, deze heftrucks kunnen aan uw behoeften voldoen. De mogelijkheid om reserveonderdelen over te zetten tussen de productseries is ook voordelig voor bedrijven met uitgebreiden vloten. 

 

HYSTER OPLOSSINGEN VOOR VEELEISENDE TOEPASSINGEN

Hyster zware tegenwicht-heftrucks staan ​​als betrouwbare, efficiënte en veelzijdige oplossingen voor de meest veeleisende industriële toepassingen. Hun robuuste kenmerken, gekoppeld aan een toewijding aan operatorcomfort en kostenefficiëntie, onderstrepen onze inzet om operaties te helpen bij het moeiteloos hanteren van materialen in de zwaarste omgevingen.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis site survey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?