Zoek
Blog 14 - 01 - 2021

Stoneridge-Orlaco heftruck camerasysteem voor hef-en magazijntrucks

Effectiviteit, ergonomie en veiligheid zijn belangrijke onderwerpen in veel magazijnen en distributiecentra. Om een hoge efficiëntie te behalen moeten alle trucks zo veilig en optimaal mogelijk presteren.

Effectiviteit, ergonomie en veiligheid zijn belangrijke onderwerpen in veel magazijnen en distributiecentra. Om een hoge efficiëntie te behalen moeten alle trucks zo veilig en optimaal mogelijk presteren.

De camerasystemen van Stoneridge-Orlaco bieden voor iedere truck de juiste zichtoplossing. Daarbij wordt het comfort en de ergonomie voor de chauffeurs aanzienlijk verbeterd. Zo hoeven bestuurders niet meer met het hoofd of nek te draaien om zicht te krijgen op lading, stellingen of gangpaden. Deze camerasystemen verdienen zich direct terug door het verminderen van schades, meer efficiëntie en meer comfort voor de chauffeur:

 Vergroot de veiligheid

Verbetert de ergonomie van de bestuurder

Werkt efficiënter

Voorkomt nekklachten

Vermindert schade


Bekijk het overzicht van onze heftruck zichtoplossingen
 


ForkView, zicht op de vorken

Pak een pallet in één keer op met het Fork view systeem van Stoneridge-Orlaco. Met de camera die gemonteerd is aan de binnenkant van de rechtervork zie je direct op de monitor of de vork goed gepositioneerd is. Voorkom eenvoudig het verkeerd insteken of het onveilig oppakken of wegzetten van pallets. Dit systeem verdient zich direct terug door het verminderen van schades, meer efficiënte en meer comfort voor de chauffeur.

 


View-on-forks

Het View-on-forks systeem wordt gemonteerd op of onder het vorkenbord. Met dit systeem heeft de chauffeur duidelijk zicht op de vorken of voorzetapparatuur, zodat de truck optimaal gepositioneerd kan worden. Hierdoor kunnen goederen in één keer goed opgepakt of weggezet worden. Het View-on-forks systeem is geschikt voor reachtrucks, heftrucks en zijladers. Het camerasysteem is ook geschikt voor andere voorzetapparatuur. Zo is het systeem te gebruiken op onder andere rotators, papierrolklemmen en draagdoornen.

 


Mid-mast view

Het Mid-mast view systeem wordt aan het binnenste mastdeel gemonteerd. De chauffeur kan de truck optimaal positioneren doordat hij zicht heeft op de vorken na de vrije heffing van de machine. Doordat de camera onder de vorken 'kijkt', heeft de chauffeur ook goed zicht op de liggers tijdens het wegzetten van de pallet. Het Mid-mast view systeem is bijzonder geschikt voor reachtrucks, omdat er vaak op grote hoogte ladingen worden weggezet.


RadarEye, detectiesysteem

Voorkom aanrijdingen en schades met het actieve detectiesysteem RadarEye. Dit schok- en vibratiebestendige radarsysteem detecteert personen en voorwerpen in zones die voor de bestuurder niet zichtbaar zijn. Hierdoor kunnen ongelukken voorkomen worden en kunnen bestuurders veiliger en efficiënter werken.Dit systeem is uitermate geschikt voor grotere heftrucks en containerhandlers.

 

Rear view, achterzichtcamera

Met een achterzichtcamera voor de heftruck of magazijntruck, hebben bestuurders beter zicht op het werkgebied achter de truck. Hierdoor wordt de veiligheid vergroot wanneer er veel achteruit wordt gereden. De monitor in de cabine schakelt automatisch over op het camerabeeld als de chauffeur achteruit rijdt. Continue- of handmatige bediening is natuurlijk ook in te stellen. Het rear view-camerasysteem is te monteren op elke heftruck of magazijntruck.


Twistlock view, voor containerhandling

Met het twistlock-camerasysteem voor empty containerhandlers hebben chauffeurs altijd zicht op de twistlocks tijdens het oppakken en positioneren van containers.

Bij het twistlockzichtsysteem wordt er aan weerszijde van de spreader een camera gemonteerd gericht op de twistlocks. Ieder camerabeeld wordt op een eigen monitor weergegeven.


Digital FrontView

De mast op de heftruck of magazijntruck belemmert vaak het zicht van de bestuurder. Met de haarscherpe Digital FrontView camera hebben bestuurders altijd vrij zicht hebben. Het camerasysteem zorgt dat dode hoeken inzichtelijk worden en dat de veiligheid wordt vergroot. Ideaal in een werkomgeving waar lange afstanden worden gereden met ladingen die het zicht blokkeren.

 

Vraag een Gratis demo aan

Vul het contactformulier in

3 redenen om dit direct te doen

  • Vermindert schade
  • Vergroot de effectiviteit
  • Verbetert de ergonomie

Een afspraak

Voor een passend advies?