Zoek
4 weken gratis proefzitten op TRÔNE heftruckstoelen
Actie 08 - 04 - 2021

4 weken gratis proefzitten op TRÔNE heftruckstoelen

TRÔNE® heftruckstoelen zijn speciaal ontwikkeld om (langdurig) te werken op een heftruck zonder rugproblemen. De stoel is uniek omdat alle instellingen volledig elektrisch te bedienen zijn.

Ook worden persoonlijke instellingen met een memoryfunctie automatisch ingesteld. Dat is erg handig bij ploegendiensten of meerdere gebruikers. Deze awardwinnende stoel kan 4 weken gratis worden uitgetest. 

Sterke punten TRÔNE heftruckstoelen 

Er zijn verschillende typen heftruckstoelen verkrijgbaar. De Low Back en de High Back zijn uitermate geschikt voor de heftruck. Deze stoelen beschikken over de volgende sterke punten:

  • Lengteverstelling zitvlak
  • Uitschuifbaar zitvlak
  • Kantelverstelling zitkussen +7°/0°
  • Rughoekverstelling
  • Verhoogde rug (optie LB)
  • Kyfose (optie HB)
  • Lordose (HB)
  • Opties zoals armleuningen, verwarming, vering, etc.
 
Bij TRÔNE Seating kunt u op alle elektrisch verstelbare heftruckstoelen gedurende vier weken gratis proefzitten

Low Back (LB) 

De ergonomie van de stoelen is gericht op actief zitten en dat is goed voor het lichaam. De rug- en zitdelen zijn zo ontwikkeld dat ze op ieder postuur elektrisch met robuuste knoppen kunnen worden ingesteld. Uniek is de kanteling van het zitvlak waardoor meer ruimte beschikbaar is voor bestuurders met lange benen. Ook kan de zitpositie worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur of de ergonomie van de machine. Voor meer ruggensteun kan de rugleuning van de LB in hoogte worden versteld.

Een vaste lendensteun is ingebouwd en kan worden uitgebreid met een luchtlendensteun. Er is keuze tussen zwarte pvc bekleding of zwart stof. De stoel is voorzien van een tweepuntsgordel en contactschakelaar. De TRÔNE kan op verschillende veringen worden gemonteerd. Voor de heftruck is de beste keuze de TRÔNE met geïntegreerde Low Air Suspension (veerslag 7 cm).

High Back 

Voor zwaardere machines is de High Back verkrijgbaar. Deze stoel beschikt over dezelfde specificaties.  Verder is de stoel uitgerust met een elektrisch bedienbare lendensteun én een Kyfose instelling in de rug voor nog meer steun. Er is ook keuze tussen front- en zijbediening.

 

4 weken gratis proefzitten

Bij TRÔNE Seating kunt u op alle elektrisch verstelbare heftruckstoelen gedurende vier weken gratis proefzitten. Dit is de beste methode om te ontdekken of de stoel de oplossing biedt die u nodig hebt. Meer weten over deze actie? Vul het contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

TRÔNE actieflyer

Bekijk de actieflyer

Actieflyer TRÔNE

Download hier (pdf)

Meer weten over onze TRÔNE actie

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 24-uur contact met u op