Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
Zelfdragend magazijn

Zelfdragend magazijn

Het opslagsysteem als gebouw

In de ontwikkeling van de APR12 stellingen is het zelfdragend magazijn ongetwijfeld het meest geavanceerde opslagsysteem. De stellingen maken namelijk deel uit van het dak en de zijwanden van het gebouw waardoor het opslagsysteem het gebouw zelf is.

Er zijn maar heel weinig bedrijven die in staat zijn om binnen deze toonaangevende sector te werken. De stellingen moeten namelijk niet alleen geschikt zijn voor de opslag van goederen maar ook de hele constructie kunnen ondersteunen. Daarbij moet met iedere risicofactor rekening gehouden worden, van regen tot sneeuw, van wind tot aardbevingen. Het systeem moet daarom voldoen aan de functionele, statische en dynamische eisen van de gebouwen en aan de geldende voorschriften voor de bouwsector. De Ferretto Group kan de klant, behalve van de nodige technische ondersteuning, ook voorzien van de documenten die door de bevoegde autoriteiten verlangd worden.


Wilt u meer informatie over magazijnstellingen? Vul geheel vrijblijvend dit contactformulier in. Eén van onze specialisten neemt binnen 24-uur contact met u op.

 
 
Terug naar boven Terug
naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.