Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
vacature Service Coördinator

Heffiq is sinds 1966 de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) in Nederland. Met het breedste product assortiment in de markt en een landelijk dekkend service en support netwerk, biedt Heffiq met 150 medewerkers slimme oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van intern transport. Daarbij is Heffiq tevens dealer van Kärcher vloerreinigingsmachines, Ferretto magazijnoplossingen en Carer zware elektrische heftrucks.

Voor onze (hoofd)vestiging in Vianen zoeken wij een gemotiveerde:


Service Coördinator

Een doorgewinterde planner (m/v)

Je bent in deze dynamische functie verantwoordelijk voor het aannemen, registreren, inplannen en behandelen van alle servicewerkzaamheden (storingen, reparaties, onderhoud) voor de regio Groningen/Friesland. Je maakt afspraken met de klant over uit te voeren werkzaamheden, zorgt voor de juiste klachtenafhandeling en verwerkt en handelt de orderstroom administratief af. Daarnaast plan je voor circa 6 buitendienst monteurs de werkzaamheden in.


In deze functie rapporteer je aan de Service Manager.

Wat neem je mee

  • MBO+-niveau motorvoertuigentechniek, werktuigkunde, landbouwmechanisatie;
  • Ruime ervaring in het plannen en coördineren van grote groepen buitendienstmonteurs;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Een energieke positieve houding.

Wat biedt Heffiq:

Heffiq biedt een afwisselende, leuke en verantwoordelijke baan. Je volgt een gedegen inwerkprogramma. We hebben marktconforme arbeidsvoorwaarden en investeren volop in het verder ontwikkelen van onze medewerkers. Begin 2019 zijn wij gestart met onze eigen Heffiq Academy waarbij we gestructureerd, gericht en voortdurend aan de ontwikkeling van onze medewerkers werken.

Interesse om deel te gaan uitmaken van het Heffiq team? 

Stuur je sollicitatiebrief met CV per email naar [email protected] of neem telefonisch contact op met Liesbeth Wedda van de afdeling HR op (0347) 349452.Vacature formulier

Terug naar boven Terug

vacature service cooerdinator

naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.