Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
Utilev heftrucks

Utilev

Gewoon goede heftrucks

UTILEV®, de betaalbare heftruck die zorgt voor een betrouwbare en rendabele oplossing voor intern transport uitdagingen. Geschikt voor industrieën waar gebruikers genoeg hebben aan een machine zonder geavanceerde functies of voorzetapparatuur.

De UTILEV-trucks bieden een eenvoudige oplossing voor intern transport. Naast het gebruiksgemak is een Utilev heftruck gemakkelijk te onderhouden door een erkend servicemonteur. De trucks worden geleverd met standaardgarantie en een uitgebreide beschikbaarheid van onderdelen.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Het bestuurderscompartiment heeft de indeling zoals die van een auto. Hierdoor kan de bestuurder comfortabel werken en wordt hij minder snel moe tijdens de werkzaamheden. Met diverse opties kan de heftruck aan de vereisten van iedere toepassing worden aangepast.

GEMAKKELIJK IN ONDERHOUD

Dankzij de eenvoud van de onderdelen en uitvoering kan onderhoud snel en eenvoudig worden uitgevoerd. Ook wanneer er geen computer of diagnoseapparatuur beschikbaar is.

BETAALBAAR

Door het gebruik van hoogwaardige en robuuste onderdelen, efficiënte filtering en een uitstekende koeling is deze machine betrouwbaar in gebruik en minder slijtagegevoelig. Samen met de snelle beschikbaarheid van onderdelen, dalen hierdoor de kosten voor service en onderhoud.  

AFTERSALES

De servicemonteurs van Heffiq zijn gespecialiseerd in het onderhoud van Hyster heftrucks op de Nederlandse markt. Dezelfde monteurs staan ook klaar voor het onderhoud en reparatie van de Utilev heftrucks. Hierdoor blijven de zeer hoge onderhoudsstandaarden gewaarborgd.

Kortom: UTILEV® - Heftrucks waar je op kunt vertrouwen™

Er is al een Utilev onder de €11.000

Utilev4.gif

Terug naar boven Terug

utilev heftruck

naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.