Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
Tugger train

Hyster tugger train

Slim modulair systeem voor uiteenlopende toepassingen

Hyster biedt met de LO5.0T en LO7.0T Tugger train serie een flexibel, modulair systeem om ladingen te vervoeren. Deze trekkers zijn een ideale toevoeging voor uiteenlopende productietoepassingen die werken volgens het Just-in-Time concept. Deze Tugger Trains zijn  uit te breiden met diverse trolleys die efficiënt van en naar de productielijn worden vervoerd.

Ruime keuze in trolleys

Het Tugger Train systeem van Hyster is uiterst flexibel dankzij de ruime keuze uit trolleys, die specifiek afgestemd zijn op diverse inzetomstandigheden. Bijvoorbeeld op de producten die aan de productielijn worden verwerkt, op het gewicht van de lading, of op het type container waarin die lading wordt getransporteerd.

De SLC Shelf Trolley is bijvoorbeeld naar keuze leverbaar zonder schappen, met een draadkooi, met schuin geplaatste schappen of met een veilige afsluiting door middel van rolluiken. Daarnaast zijn er twee verschillende modellen met vier schappen verkrijgbaar.Andere opties zijn onder meer de Platform Trolley, die in vier palletvariaties leverbaar en volledig stapelbaar is, met de mogelijkheid om aan beide kanten te laden en te lossen.

De Gantry Trolley heeft een elektrische heffunctie, kan aan twee kanten worden beladen en kan met een transportdolly worden gebruikt. De Cargo Liner met taxitrolley kan twee of drie opslaglocaties voor SLC-dolly’shebben en ook aan twee kanten worden beladen.

Om een gedegen advies te kunnen geven is een goede sitesurvey van belang.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie over de tugger train. 

LO5.0-7.0T.

LO5.0-7.0T

ELEKTRISCHE TREKKERS

Soorten trolleys

De volgende trolleys zijn verkrijgbaar:

  • Taxi trolleys
  • Trolleys met schappen
  • Platform trolleys
  • Oplossingen voor recyclebare materialen
  • Trolleys met dozen
  • Pallet trolleys
  • Trolleys met een lift platform
  • Diep laad trolley


Wilt u advies over onze Tugger train, een sitesurvey of heeft u vragen over het trolley systeem? Na invulling van dit formulier, neemt onze adviseur binnen 24-uur contact met u op.

 
 
Terug naar boven Terug

tugger train

naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.