Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
Stagiair marketing

Heffiq is de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) sinds 1966 in Nederland. Met het breedste product assortiment in de markt en een landelijk dekkend service en support netwerk, biedt Heffiq met 150 medewerkers slimme oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van intern transport. Daarbij is Heffiq tevens dealer van Kärcher vloerreinigingsmachines, Ferretto magazijnoplossingen en Utilev heftrucks. Voor onze afdeling marketing zijn wij op zoek naar een Stagiair.

Dagelijks maken wij gebruik van het CRM pakket van SuperOffice. Hierin worden diverse gegevens geregistreerd van onze producten en diensten tot aan gegevens van onze klant. De uitdaging is om deze database te verbeteren zodat de kwaliteit wordt geoptimaliseerd. Dit vertaalt zich in het omzetten van branchecoderingen tot het optimaliseren van bedrijfsspecifieke informatie zoals vlootgegevens.

Onze doelstelling is om binnen 3 maanden de kwaliteit van de database met 30% te verbeteren zodat onze salesafdeling de markt gerichter kan benaderen door specifieke segmentatie criteria.


Wat neem je mee?

• Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau
• Commerciële instelling en communicatief vaardig
• Je bent een zelfstarter, hebt drive en doorzettingsvermogen
• Je woont in de regio Midden Nederland
• Je bent enthousiast, leergierig

Wat biedt Heffiq?
Heffiq biedt een interessante leerzame stageplaats die je in staat stelt om je te ontwikkelen op het gebied van databasemanagement. Je wordt begeleid door de afdeling Marketing en Sales.
Interesse om tijdelijk deel te gaan uitmaken van het Heffiq team? Stuur je sollicitatie dan naar [email protected] Heb je vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Liesbeth Wedda van de afdeling HR op (0347) 349452.

Vacature formulier

Terug naar boven Terug
naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.