Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding

Het belang van een schone werkomgeving


Hoe schoon is uw werkomgeving? Een schone werkvloer zorgt voor overzicht en ziet er representatief uit. Maar de belangrijkste reden om de werkvloer te reinigen is de veiligheid. Vaak kunnen kleine onderdeeltjes als schroeven, metaalresten of plastic zorgen voor onveilige situaties. Personeel kan uitglijden of struikelen en uit onderzoek van het CBR blijkt dat dit met bijna 30% de meest voorkomende oorzaak is van de arbeidsongevallen. Werknemers die door een voorwerp geraakt worden (16%) en personeel die zich ergens aan stoot of snijdt (9%) zijn ook belangrijke oorzaken van arbeidsongevallen. Deze ongevallen kunnen ook een indirect gevolg zijn van een vuile werkomgeving. 

Ongevallen vinden plaats op industriële locaties

Ruim een kwart van de ongevallen vinden plaats op een industriële werkplek zoals een fabriek of werkplaats. Een schone werkomgeving is dus voor het personeel een stuk veiliger. Naast personele schade kunnen ook interne transportmiddelen zoals hef-en magazijntrucks schade ondervinden van rondslingerend afval. Kortom een schone werkomgeving draagt niet alleen bij aan de representativiteit van het bedrijf, maar beschermd ook de werknemers en machines.


Wilt u een schoon en veilig magazijn? 

Met onze Kärcher professional line bieden wij een breed assortiment aan veeg en schrobmachines. Maar welke machine past het beste bij uw wensen? Het is belangrijk om de onderstaande vragen mee te wegen in uw keuze voor de juiste machine.   • Hoe groot is het vloeroppervlak?
  • Welke type vloer is er aanwezig?
  • Welke obstakels zijn er aanwezig in de werkomgeving?
  • Welke capaciteit is er nodig?
  • Welke aandrijving is er nodig?
  • Is de machine voor buiten of binnengebruik?Advies Nodig?

Onze adviseurs helpen u graag op weg om de juiste keuze te maken.

Na invulling van dit formulier nemen wij binnen 24-uur contact met u op

 
 
 
Terug naar boven Terug
naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.