Zoek
Recycling beurs

Vakbeurs Recycling 2021

Bezoek onze stand op de Vakbeurs Recycling 2021. Op deze pagina kunt u zich gratis registreren voor tickets. 

 

De Vakbeurs Recycling 2021 gaat door! Let op de gewijzigde openingstijden: dagelijks van 10.00-17.00 uur. De organisatie heeft vele coronamaatregelen getroffen o.a:

  • Corona check app met ID-bewijs
  • Brede gangpaden
  • Extra schoonmaak

Vakbeurs Recycling 2021

De wereld van afval- en grondstoffenbeheerders is volop in beweging. De doelstellingen van bedrijven met grote afvalstromen en overheid worden ambitieuzer. Ook de mogelijkheden voor betere en duurzame vormen van recycling nemen toe. Op de Vakbeurs Recyclingbeurs laten we u graag zien welke oplossingen wij bieden bieden op het gebied van intern transport. Na een lange tijd van afwezigheid op beurzen, verheugen we ons op uw komst naar onze stand. Zoals u gewend bent van deze beurs, is de catering weer uitstekend verzorgd. 


Praktische informatie

Vakbeurs Recycling in Gorinchem is het jaarlijkse netwerkmoment voor de recyclingindustrie. Op 16, 17 & 18 november verwelkomen we u graag op onze stand. 

Datum 16-18 november 2021
Tijden 10.00-17.00 
Stand   J113
Locatie Evenementenhal Gorinchem

Beursprimeur

We laten u graag zien welke oplossingen wij voor u bieden op het gebied van intern transport. Zo zijn onze trucks voorzien van speciale voorzetapparatuur gericht op de recyclinindustrie. Ook zijn onze trucks uitgerust met de nieuwste technieken op het gebied van veiligheid en ergonomie.

Speciaal voor deze beurs hebben we een absolute beursprimeur waarmee we u graag laten kennismaken. Meld u aan via onderstaand formulier of kijk voor meer informatie op https://www.recyclingvakbeurs.nl/