Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding

Hyster presenteert reachtruck met neigende mast


Naast de huidige reachtruck serie  R1.4-2.5, introduceert Hyster een nieuwe variant met een neigende mast. De 1.0E-1.4E-serie is speciaal ontwikkeld voor magazijnen waar de ruimte beperkt is. De truck is compact en uiterst wendbaarheid in werkomgevingen met smalle gangpaden en hoge stellingen. Met een hefcapaciteit tot 1400 kg (1.4E-serie) komt de E-serie goed tot zijn recht in het overgrote deel van de magazijnen. De reachtruck is uitgerust met een kantelbare mast met geïntegreerde sideshift. Dit zorgt ervoor dat de chauffeur de mast heel precies kan bedienen en doseren. De E-serie beschikt over een compact chassis en bevat dezelfde kenmerken als zijn grote broer wat betreft robuustheid, zicht, rijeigenschappen en bedieningsgemak.

Value for money

De 1.0E-1.4E (Economic) serie is een lichtere variant van de huidige reachtruck serie die Hyster voert. Dit vertaalt zich in een lagere hefcapaciteit en een maximale hefhoogte tot 7500 meter. Hierdoor is de E-serie gunstiger geprijsd ten opzichte van zijn grote broer. De machine biedt hierdoor uitkomst voor magazijnen waar minder vermogen nodig is.

Tilting mast principe

Doordat de truck beschikt over een neigende mast heeft de bestuurder maximale controle over de lading.

Ergonomisch

De reachtruck is uiterst wendbaar en eenvoudig te bedienen. De bedieningselementen op het dashboard zijn logisch ingericht en de minilevers zorgen voor optimale controle. Het stuurwiel zorgt voor een zeer nauwkeuring besturing. Verder is het zicht uitstekend door de mast en overhead guard.

Opties

Er zijn verschillende opties verkrijgbaar voor deze reachtruck. Zo is onder andere het Hyster Tracker-beheersysteem verkrijgbaar. Dit systeem geeft inzicht in de prestaties van de machinevloot zoals uren-inzicht, productiviteit en impactregistratie. Ook zijn er diverse batterijopties verkrijgbaar om bijvoorbeeld het gebruik van de truck aan te passen voor ploegendiensten. Verder zijn er handige opties te bestellen zoals een klembord of documenthouder.

Specsheet

Specsheet

Wilt u de technische informatie bekijken van de nieuwe reachtruck?

Download de specsheet

Serie

Deze E-serie is verkrijgbaar met een hefcapaciteit variërend van 1000 kg tot 1400 kg. De serie bevat de volgende modellen:

 • R1.0E - 1000kg hefcapaciteit
 • R1.2E - 1200kg hefcapaciteit
 • R1.4E- 1400kg hefcapaciteit

Kenmerken

 • Verkrijgbaar tot 1400 kg;
 • Hefhoogte tot 7,5 meter;
 • Diverse batterij opties verkrijgbaar;
 • 180° of 360° elektrisch stuurwiel;
 • Uitstekend zicht;
 • Eenvoudig te onderhouden;
 • Energiebesparende modus;
 • Value for money.

Na invulling van dit formulier nemen wij binnen 24-uur contact met u op

Terug naar boven Terug

reachtruck met tilting mast

naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.