Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
pallettruck met laag geluidsniveau

Door het groeiend aantal files op de weg draait de transportsector steeds vaker nachtvrachten. Het grote voordeel is dat het verkeer dan heel rustig is. Het nadeel is dat het lossen van vrachtwagens veel geluid met zich meebrengt. Het is wettelijk bepaald dat het geluidsniveau 's avonds tussen 19.00 en 22.30 lager moet zijn dan 65 decibel. 

Stille pallettruck produceert nog geen 60 decibel


Hyster heeft met de introductie van de Piek Silence pallettruck de ideale oplossing wanneer er "s nachts geladen en gelost moet worden in woongebieden. De piek silence is een speciale optie die op de P1.6-1.8 pallettruck kan worden geplaatst. Deze optie zorgt ervoor dat het geluidsniveau van de truck verlaagt wordt tot onder de 60 decibel. Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld leveranciers van supermarkten die vaak in woongebieden actief zijn.


Aanpassingen aan de pallettruck

Hyster heeft extra isolerende materialen toegepast om het geluid van de pallettruck te verlagen. Zo is de hydraulische pomp volledig geïsoleerd en is er rondom de motor een speciaal isolerend schuim geplaatst. Ook op alle punten waar stalen onderdelen elkaar kunnen raken zijn isolerende maatregelen getroffen. Voor een soepele en stille geleiding is er een extra wiel toegevoegd. Bovendien heeft Hyster zachtere wielen gebruikt zodat het geluidsniveau nog geen 60 decibel produceert.

De truck is voorzien van het gecertificeerde Piek-label. Deze onafhankelijke partij heeft de truck getest. Om in aanmerking te komen voor het certificaat moet het geluidsniveau lager zijn dan 60decibel met een afstand van 7,5 meter tot de bron.

Interesse in deze truck? 

Wilt u meer weten over deze stille pallettruck? Vul dan onderstaand formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u

Na invulling van dit formulier nemen wij binnen 24-uur contact met u op.

 
Terug naar boven Terug

pallettruck met laag geluidsniveau

naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.