Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding

Terberg trekker en Elektrische heftruck voor Techno Port Europe B.V.

30 October 2017

Met de komst van een terminal trekker en een elektrische heftruck heeft TechnoPort Europe BV geïnvesteerd in de interne transportvloot. Deze globale organisatie is gespecialiseerd in het vervoer van diverse vloeibare ladingen in tankcontainers. Dit varieert van diverse halffabricaten of eindproducten in de chemie, tot grondstoffen voor de voedingsindustrie.

Inzet van de trucks

De Terberg terminal trekker wordt ingezet om de tankcontainers op een chassis te verplaatsen. Hierdoor kunnen de tankcontainers met een gewicht van 30 ton eenvoudig op het terrein worden weggezet. TechnoPort heeft opslagcapaciteit van maar liefst 350 tanks.

De elektrische Hyster heftruck is voorzien van voorzetapparatuur die door TechnoPort zelf ontworpen is. Deze voorzetapparatuur gecombineerd met sideshift zorgt ervoor dat de heftruck in staat is om een (ongeladen) chassis te verplaatsen. Verder biedt de heftruck met een hefcapaciteit van 3500 kg genoeg mogelijkheden voor diverse hand en spandiensten op het terrein.

We wensen TechnoPort Europe BV veel mooie en succesvolle werkuren toe met deze trucks!

Reageer op dit artikel


Terug naar boven Terug
Terug naar boven Terug