Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding

Super geslaagde Veiligheidsdag Heffiq

17 May 2017

Op donderdag 11 mei heeft Heffiq voor de tweede keer een Open Dag georganiseerd voor (potentiële) klanten, stakeholders en belangstellenden. Ruim 250 bezoekers hebben een informatieve middag beleefd met als overkoepelende thema veiligheid.

Partners

Meer dan 25 partners toonden bij hun stand de laatste innovaties op het gebied van veiligheid. Zo ervaarden bezoekers een compleet aanbod op het gebied van intern transport. Ontwikkelingen tips en innovatieve oplossingen werden aangereikt. Van heftruckbanden tot voorzetapparatuur en van camerasystemen tot magazijnoplossingen.

Primeur 

De gloednieuwe Hyster rider stacker trok veel bekijks bij de bezoekers. Deze meerijstapelaar heeft een drie-in-een ergonismisch zitsysteem dat ervoor zorgt dat chauffeurs kunnen leunen, zitten of staan tijdens het gebruik van de stapelaar. 

Rijvaardigheid 

Bezoekers konden hun rijvaardigheid testen op een heftrucksimulator. Na een competitieve strijd tussen Bel leerdammer, Via Media en Orlaco heeft uiteindelijk Orlaco de snelste tijd weten neer te zetten op een digtaal parcour.
Uiteraard was het ook mogelijk om onder begeleiding een echte heftruck te besturen. Hierbij was het de bedoeling dat een basketbal met de heftruckvorken werd opgepakt en door de basket werd gegooid. 

Entertainment

Naast een uitgebreide barbecue was er ook volop entertainment aanwezig. Zo werden diverse bezoekers voor de gek gehouden door de vingervlugge trucs van Rogier. Ook konden bezoekers bij Christel een cartoon van zichzelf laten maken.

Met een stralende zon erbij is deze leuke en leerzame middag uiterst succesvol verlopen. Bekijk hier de video

Reageer op dit artikel


Reacties


Wijnand van den Hoven schreef op 18 May 2017

Zeer geslaagde dag,goed verzorgd,absoluut voor herhaling vatbaar

Terug naar boven Terug
Terug naar boven Terug