Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding

Orlaco heftruck camerasystemen

Vergroot de veiligheid door optimaal zicht


Optimaal zicht zorgt voor extra veiligheid op de werkvloer. Orlaco camerasystemen bieden voor elke situatie een professionele zichtoplossing met als doel de veiligheid, efficiëntie en schadereductie te vergroten. Het systeem biedt bijvoorbeeld uitkomst wanneer het zicht op de vorken beperkt of geblokkeerd is. De voordelen van Orlaco camerasystemen: 


✓  Verbetert het zicht van de bestuurder;

✓  Heldere weergave op de Orlaco monitor;

✓  Veiliger, sneller en aangenamer werken voor chauffeurs;

✓  Voorkomt het risico op schade;

✓  Uitgebreide opties;

Camerasystemen

De camerasystemen van Orlaco zijn voor zowel heftrucks, magazijntrucks als containerhandlers te gebruiken. Orlaco biedt de volgende camerasystemen aan:


  • Achteruitrijcamera;
  • Zicht op de vorken;
  • Zicht op twistlocks (bij containerhandlers)

Camera op Vorken

Camerasystemen voor heftrucks en reachtrucks:

De werkomgeving van heftrucks en magazijntrucks kan heel hectisch zijn. Het hoog heffen van lasten maakt het lastig om de positie van de vorken juist in te schatten. En het manoeuvreren tussen stellingen en het verplaatsen van pallets vraagt om voortdurende oplettendheid. Om die reden maakt het Orlaco camerasysteem het mogelijk om het zicht te vergroten. 

Optioneel is het ook mogelijk om een systeem uit te breiden met Radar eye. Bestuurders worden met dit systeem actief gewaarschuwd voor dreigend gevaar door middel van geluidssignalen en grafische afbeeldingen op de monitor. Bekijk de video voor meer informatie.


Voor camerasystemen op de reachtruck zijn er uitgebreide mogelijkheden om de camerapositie te plaatsen op de vorken of bijvoorbeeld op de mast. Bekijk onderstaande video en flyer voor de mogelijkheden. 

Zicht op de vorken, achteruitzicht, achteruitrijzicht met Radar Eye

Orlaco Camera systeem Heftruck

Orlaco Camera systeem Heftruck

Bekijk de opties die Orlaco camera's biedt voor heftrucks

Bekijk flyer

Orlaco camera systeem reachtruck

Orlaco camera systeem reachtruck

Bekijk de uitgebreide opties van Orlaco camera systeem voor reachtrucks

Bekijk flyer

Containerhandler camera systemen

Wanneer er gewerkt wordt met containerhandlers is goed zicht een must. Orlaco biedt de optimale zichtoplossing voor reachstackers en empty containerhandlers. De bestuurder heeft bijvoorbeeld vanuit de cabine vaak beperkt zicht op de twistlocks. Door een camerasysteem te plaatsen op de twistlocks, kan de bestuurder veel sneller en efficiënter de container oppakken Bekijk de flyer voor de mogelijkheden. 


Achteruitzicht, zicht op twistlock, achteruitrijzicht met Radar Eye


Orlaco Radar Eye

Radar eye is een waarschuwingssysteem dat is uitgerust met achteruitrijsensoren. Het systeem geeft via een geluid en gekleurde beelden op de monitor weer waar een object zicht bevind wanneer de machine achteruit rijdt. Via de software in de monitor kan de juiste grootte van de detectiezone worden ingesteld, zodat de bestuurder alleen een signaal krijgt wanneer een stilstaand of bewegend object zich binnen deze zone begeeft. Het systeem is uit te breiden met meerdere sensoren om zo bijvoorbeeld ook andere gevaarlijke zones te detecteren. Bekijk de video voor meer informatie.

Orlaco camera systemen containerhandler

Orlaco camera systemen containerhandler

Bekijk de mogelijkheden die Orlaco biedt voor containerhandlers

Bekijk flyer

Orlaco camera systemen radar-eye

Orlaco camera systemen radar-eye

Bekijk de opties en mogelijkheden van Orlaco radar eye

Bekijk flyer

Wilt u meer advies over heftruckcamerasystemen? Na invulling van dit formulier nemen wij binnen 24-uur contact met u op

 
Terug naar boven Terug

orlaco heftruck camera systemen

naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.