Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
Steen, metaal en hout

Steen, metaal en hout

Zwaar werk gemakkelijk gedaan

Productiviteit en betrouwbaarheid staan voorop in deze zware toepassingen. Service in combinatie met de juiste truck maken het verschil. Ook veiligheid speelt steeds vaker een rol ; incidenten met grote trucks en zware lading kunnen immers grote gevolgen kunnen hebben. Elke specifieke locatie en toepassing vraagt om haar eigen maatregelen. In veel gevallen wordt de beste oplossing gevonden in maatwerk dat ontstaat in dialoog tussen de klant en de leverancier. De uitwerking kan verschillen; van grote steen- en metaalproducenten met veel materieel waar de nadruk ligt op efficiënt vlootbeheer en productiviteit, tot kleinere bedrijven in hout of recycling waar de lasten soms kleiner zijn, maar de oplossing net zo specifiek.

Bekijk de heftruck casestudies

Cabot

Cabot

Als toonaangevend producent van ‘Carbon Black’ levert Cabot Corporation aan klanten in alle uithoeken van de wereld. Met de komst van 8 nieuwe Hyster XT LPG trucks blijft de vloot continu draaien, in een logistiek proces waarbij 24/5-diensten worden gedraaid.

Bekijk de case

Foseco

Foseco

Foseco is opgericht in Birmingham, Engeland in 1932 en maakt componenten en biedt oplossingen voor gieterijen en staalfabrieken wereldwijd. Foseco, deel van de wereldwijde Vesuvius Group en vertegenwoordigd in meer dan 30 landen, bedient de gieterijen en de staalnijverheid via twee divisies: Foseco...

Download de case

Provimi

Provimi

Provimi BV, een dochteronderneming van Cargill, is een internationale agribusiness betrokken bij diverse activiteiten. Deze variëren van de productie van marketingmateriaal voor de ontwikkeling, productie en verkoop van diervoeders, veterinaire producten en voedingstechnologie.

Download de case
Terug naar boven Terug
naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.