Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
Papier en karton

Papier en karton

Betrouwbaarheid bij intensieve applicaties

De papierindustrie kent naast veel concurrentie ook een intensief productie- en distributieproces. Zware lasten zoals papierrollen moeten vaak in continue operaties verplaatst worden van productie naar opslag, en van opslag naar distributie. Dat vergt nogal wat van het intern transportmaterieel. Concurrentie leidt tot een hoge kostendruk. Schade bij verplaatsing van gereed product moet dan ook voorkomen worden. Dat kan met goed opgeleid personeel, een ergonomische werkomgeving en de juiste samenstelling van de trucks. 

Afnemers zoals drukkerijen voor kranten en dagbladen stellen vanwege hun tijdkritische operaties vaak hoge eisen aan leveringsbetrouwbaarheid van papier. Naast betrouwbare trucks is snelle service van hoog niveau nodig om stilstand te voorkomen en leveringen te garanderen.

Smurfit Kappa

Smurfit Kappa

Voor het lossen van de zware papierrollen maakt Smurfit Kappa MNL Golfkarton uit Eerbeek sinds kort gebruik van twee elektrische, compacte Hyster® vorkheftrucks. Dankzij een speciale mastconstructie leveren de 5,5-tonners dezelfde prestatie als hun 7-tons voorgangers met verbrandingsmotor.

Naar case

Saica Pack

Saica Pack

Het bedrijf Saica Pack in Milngavie, ten noorden van Glasgow, is in 1951 opgezet en produceert verpakkingen van gegolfde vezelplaat. De fabriek heeft een oppervlak van 36.720 m2 en produceert allerlei producten, van eenvoudige dozen tot complexe structurele verpakkingsontwerpen, met een...

Download de case
Terug naar boven Terug
naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.