Zoek
Nieuwe lithium-ion ready meerij pallettrucks
Nieuws 16 - 03 - 2021

Nieuwe lithium-ion ready meerij pallettrucks

Met de Hyster P2.0-3.0S, hebben we een krachtige serie meerij pallettrucks aan ons assortiment toegevoegd. Deze multifunctionele trucks beschikken over een reeks uitgebreide innovaties,  zijn volledig lithium-ion-ready en bieden maximale bescherming voor de bestuurder.

"De nieuwe pallettrucks beschikken over een hefcapaciteit tot 3 ton en zijn geschikt voor de meest zware omstandigheden", zegt Monica Radavelli, Product Manager - Warehouse, voor Hyster Europe.“ Of het nu gaat om cross-docken, het laden en lossen van trailers of het verzamelen van orders, de nieuwe Hyster platform pallettrucks klaren de klus", vervolgt Radavelli.

Innovaties

De nieuwe serie vervangt de huidige succesvolle P2.0S-2.5S range. In vergelijking met zijn voorganger beschikt de truck over een volledig nieuw ontwerp. Zo zijn verbeteringen aangebracht bij het vorkontwerp, de bediening van de disselkop en op het gebied van ergonomie. Verschillende rij modi maken het mogelijk om de snelheid aan te passen aan de werkomstandigheden en de vaardigheden van de bestuurder.

Lithium-ion ready

De meerij pallettruck is 'lithium-ion-ready'. Deze techniek zorgt ervoor dat de truck de lithium-ion of loodzuurbatterij herkent. Hierdoor hoeven geen parameters worden gewijzigd en is de machine gebruiksklaar als bijvoorbeeld wordt overgestapt op lithium-ion batterijen.

 
"In veel operaties is de ruimte schaars”, hier zijn de modellen met een inklapbaar platform de beste keuze" Monica Radavelli, Product Manager - Warehouse, voor Hyster Europe.

Ergonomie en bescherming

Drie verschillende uitvoeringen zijn ontworpen voor optimale bescherming en comfort van de bestuurder. Er is keuze uit een model met zijarmen, zijbescherming of achter bescherming. De rubberen vloermat heeft uitstekende grip voor de voeten van de bestuurder. Optioneel kan de truck worden uitgerust met een in hoogte verstelbare disselarm, zodat de stuurarm wordt aangepast aan de lengte van de bestuurder.

Aanpasbaar aan de bedrijfsomgeving

"In veel operaties is de ruimte schaars”. “Hier zijn de modellen met een inklapbaar platform de beste keuze", legt Monica uit. "Andere toepassingen willen wellicht de productiviteit optimaliseren door de  truck te voorzien van langere vorken, waardoor meerdere pallets per rit worden vervoerd". Met een uitgebreid assortiment aan opties is de truck geheel aan te passen aan de bedrijfsomgeving.  

Opties

De truck beschikt over een aantal unieke opties. Zo is een voetsensor beschikbaar die de machine automatisch uitschakelt wanneer de voeten van de bestuurder niet door de sensor wordt gedetecteerd. Andere opties zijn toegang via pincode, een coldstore uitvoering, diverse veiligheidslampen en een uitgebreide keuze aan verschillende vorkafmetingen.

Lage gebruikskosten

De nieuwe serie platform pallettrucks is geproduceerd van hoogwaardig materiaal. De robuuste componenten en de betrouwbare elektrische aandrijving, zorgen voor langdurige inzet van de machine. Verder is de truck eenvoudig te onderhouden, wat zorgt voor lage gebruikskosten.

 

Meer weten over deze nieuwe elektrische pallettruck

Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op

Bekijk de nieuwe elektrische pallettruck

Elektrische meerij pallettruck

Elektrische meerij pallettruck

P2.0-3.0S

2000 - 3000 kg
990-2850
Meer informatie