Zoek
Award winnende Hyster heftrucks JXNL en H16XD-6
Nieuws 15 - 04 - 2021

Award winnende Hyster heftrucks JXNL en H16XD-6

De Hyster H16XD-6 en J3.0XNL heftrucks hebben de Chicago Athenaeum 2020 GOOD DESIGN Award gewonnen. De bekroonde H16XD-6 Big Truck is gebouwd in de Hyster fabriek in Nijmegen. Deze machine kreeg erkenning voor de cabine en op het gebied van ergonomie. De J3.0XNL met geïntegreerde lithium-ion batterij is in de prijzen gevallen door het unieke design, ergonomie en uitstekende prestaties.

Zware heftruck voor intensief gebruik

De H16XD-6-heftruck is ontworpen voor intensieve toepassingen zoals het vervoeren van buizen, halffabrikaten, kisten, hout, staal en beton. De heftruck heeft een nieuw mast ontwerp, waarbij een betere doorkijk is gecreërd. Hierdoor zijn de vorkpunten uitstekend zichtbaar. De nieuwe cabine is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van ergonomie en gebruiksgemak voor de bestuurder.

Uitstekende cabine

Chauffeurs kunnen de cabine gemakkelijk in- en uitstappen door robuuste handgrepen en toegangstreden. De belangrijkste prestaties van de truck zijn af te lezen op het zeven inch full color display. Dit display biedt ook toegang tot boorddiagnoses en eventuele opties. 

Innovatieve Hyster lithium-ion heftruck

De Hyster J2.5-3.0XNL lithium-ion heftruck is erkend vanwege het innovatieve ontwerp. De unieke plaatsing van de geïntegreerde lithium-ion batterij zorgt voor enorme ruimtebesparing. Bij traditionele elektrische heftrucks wordt rekening gehouden met ruimte om batterijen te wisselen. De J2.5-3.0XNL is vanaf de basis ontworpen om te profiteren van een geïntegreerde batterij. Hierdoor is de ruimte in het bestuurderscompartiment optimaal benut en is het gewicht van de truck lager in vergelijking met een heftruck met loodzuurbatterij. Dit biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van ergonomie en prestaties. Zo heeft de truck een betere acceleratie, optimale manoeuvreerbaarheid, een lager energieverbruik en kan de truck tussentijds worden opgeladen. 

Wat is de GOOD DESIGN Award?

Het GOOD DESIGN Awards-programma van Chicago Athenaeum erkent producten en bedrijven op het gebied van ontwerp en productie. Grensverleggende producten die een nieuwe standaard vormen in de markt worden met een GOOD DESIGN award erkend.

 

Meer weten over onze awardwinnende heftrucks?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Na invulling van dit formulier, nemen wij binnen 24-uur contact met u op