Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding

Hyster heeft onlangs de nieuwe rider stacker (RS)1.6 toegevoegd aan haar assortiment magazijntrucks. Deze meerijstapelaar is de broer van de eerder geïntroduceerde rider pallettruck (RP). De stapelaar is breed inzetbaar en biedt uitkomst in branches als de levensmiddelen industrie, distributie, retail en logistiek.

Zo kan de RS1.6 onder andere worden gebruikt voor orderpicking, als platformstapelaar voor gemiddelde afstanden en als een meerijstapelaar voor lange afstanden. Dit biedt een groot voordeel omdat er niet langer gekozen hoeft te worden voor meerdere soorten machines voor verschillende taken. 

Uniek zit/leun/sta design

Hyster biedt met RS1.6 optimaal comfort voor de bestuurder. Zo heeft de truck een uitstekend zicht door de mast. Een ander groot voordeel is het zitoppervlak van de meerijstapelaar. De chauffeur kan de stoel namelijk gemakkelijk aanpassen van een staande positie voor het laden en lossen, tot een leun of zittende positie voor langere afstanden. 

Smalle ruimtes 

De nieuwe RS1.6 komt uitstekend tot zijn recht in smalle of krappe opslagruimten. De 180° besturing zorgt ervoor dat de truck zeer nauwkeurig bestuurd kan worden. Met een draaicirkel van slechts 1640 mm (met vorken van 1150 mm), is de stapelaar geschikt voor gangpaden van 2536 mm breed. De trucks zijn verkrijgbaar met 2- of 3-traps masten. Afhankelijk van de mast kan de stapelaar lasten wegzetten tot meer dan 6 meter hoogte. Verder bedraagt de hefcapaciteit van de stapelaar 1,6 ton.

Ideaal voor ploegendiensten en piekmomenten

De meerijstapelaar komt ideaal tot zijn recht in toepassingen met één of meerdere ploegen. Met een rijsnelheid van 9 km/uur en vlotte hefsnelheden, is de stapelaar uiterst geschikt voor piekmomenten. Doordat de batterij zijwaarts gewisseld kan worden, is de truck uitstekend geschikt voor meerdere shifts. 

Opties

Voor de stapelaar zijn een aantal handige opties beschikbaar. Zo kan de truck worden voorzien van een toegang met pincode en zijn er diverse hulpstukken zoals klemborden, drankhouders en telefoonhouders beschikbaar. Ook kan de truck worden uitgerust met het Hyster Tracker systeem. Dit systeem geeft inzicht in de prestaties van de machinevloot zoals kostenbeheer, productiviteit en impactregistratie.

Coldstore toepassing 

Speciaal voor bedrijven die werken met een gekoeld magazijn, is er een aparte coldstore versie beschikbaar van deze stapelaar beschikbaar.

RS1.6.

RS1.6

MEERIJSTAPELAARS

Terug naar boven Terug

nieuwe hyster meerijstapelaar

naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.