Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding

Nieuwe compacte stapelaars van Hyster

Hyster Europe heeft een nieuwe reeks compacte stapelaars gelanceerd voor het stapelen, opslaan, transporteren of picken in krappe ruimtes."De nieuwe Hyster®-stapelaars zijn eenvoudig te bedienen en te manoeuvreren in toepassingen waar weinig ruimte beschikbaar is, vooral in smalle gangpaden", zegt Monica Radavelli, Warehouse Product Manager voor Hyster Europe. "De veelzijdige S1.0E-1.2E-serie kan ladingen tot 1,2 ton tot een hoogte van 2,38 m heffen, of lichtere ladingen tot een hoogte van maximaal 4,18m.


Compacte zuinige stapelaar
"De stapelaar is uitermate geschikt voor de detailhandel, zoals bijvoorbeeld doe-het-zelfzaken of supermarkten. De handelingssnelheid van de machine draagt bij aan de productiviteit in opslagruimten, waarbij bestuurders de goederen sneller kunnen opslaan of verplaatsen. Verder leidt de compactheid van de stapelaar tot minder productschade”, vervolgt Monica. De stapelaar gebruikt weinig energie waardoor dit scheelt in de kosten.


Geschikt voor meerdere toepassingen
"De nieuwe compacte Hyster®-stapelaars zijn multi-inzetbaar en geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals het transporteren van goederen van of naar een ontvangstdok of verzamelplaats. De stapelaar is verder uitermate handig bij het ondersteunen en samenstellen van pakketten, assemblage, productieprocessen of lijnaanvoeractiviteiten", aldus Monica. "De vorken kunnen ook worden aangepast aan een ergonomische werkhoogte voor orderverzameling."


Uitstekend zicht

Gebruikers hebben optimaal overzicht op de werkvloer dankzij het uitstekende zicht door de mast. De vorken zijn duidelijk zichtbaar en doordat de stapelaar erg nauwkeurig reageert, draagt dit verder bij aan snellere cycli en minder productschade. De rijsnelheid is beperkt tot 6 km/u.


Robuust materiaal

De stapelaar bevat de robuuste en betrouwbare kenmerken van Hyster. De afgedichte stekkers en kappen beschermen de elektrische componenten tegen vuil. Verder zijn alle onderhoudscomponenten van de truck eenvoudig te raadplegen. Het frame is vervaardigd van staal.


Masten en opties

De stapelaar is verkrijgbaar met een eentraps FFL-mast (Full Free Lift) of twee-traps NFL-mast (Non-Free Lift). Als optie kan een toegang tot de truck met pincode worden toegevoegd. Ook kan de truck gereedgemaakt worden voor coldstore-toepassingen. Verder zijn er diverse opties voor last- en aandrijfwielen en kan de truck worden voorzien van het Hyster Tracker systeem. Dit systeem geeft inzicht in de prestaties van de machinevloot zoals kostenbeheer, productiviteit en impactregistratie. Lees hier meer over Hyster Tracker

Bekijk de nieuwe Hyster meeloop stapelaar:

S1.0-1.2E.

S1.0-1.2E

MEELOOPSTAPELAARS

Terug naar boven Terug

nieuwe compacte stapelaars van hyster

naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.