Zoek
Paternosterkast

Paternosterkast Ferretto Vertimag verticaal opslagsysteem

  • Maximale ruimtebenutting
  • Optimaal voorraadbeheer
  • Verhoogt de efficiëntie
  • Voorkomt het risico op letselschade

Vraag een offerte aan voor de Paternosterkast

Paternosterkast

Vraag een verhuur offerte aan voor de Paternosterkast

Paternosterkast

Deze Paternosterkast leasen?

Paternosterkast

Paternosterkast Vertimag: het verticale opslagsysteem van Ferretto

Een paternosterkast is een verticaal opslagsysteem waarbij de ruimte in het magazijn optimaal wordt benut. De legborden met artikelen roteren in de kast, waardoor binnen weinig vierkante meters, veel artikelen worden opgeslagen. Met een verticale lift worden goederen geautomatiseerd naar de gebruiker/orderpicker gebracht. Ongebruikte vierkante meters worden door de hoge kasten efficiënt gebruikt. Daarmee biedt de Vertimag paternosterkast veel voordelen voor productiebedrijven, magazijnen en distributiecentra.

Sterke punten van Ferretto paternosterkast

Maximaliseer de vierkante meters door gebruik te maken van een paternosterkast. De Ferretto Vertimag opslagsystemen gebruiken de ruimte optimaal. Dit kan de noodzaak om uit te breiden of te verhuizen voorkomen. 

Verhoogt efficiëntie

Het systeem verbetert de efficiëntie bij het picken en verwerken van orders. De roterende lift zorgt ervoor dat in slechts enkele seconden de gewenste goederen rechtstreeks bij de orderpicker worden afgeleverd. Dit voorkomt tijd die nodig is om te lopen en te zoeken naar onderdelen. Orderpickers zijn daarmee nauwkeuriger en sneller. Ook wordt het orderverzamelproces geoptimaliseerd.

Real-time inventarisatie

Ook zorgt het systeem voor optimale traceerbaarheid van de artikelen en zorgt het voor real-time inventarisatie. Alle orderpick activiteiten worden gecontroleerd en gedocumenteerd om volledige traceerbaarheid te bieden en de inventaris in real-time te bewaken. 

Voorkomt ziekteverzuim

Doordat goederen automatisch worden geleverd op de juiste ergonomische hoogte, hoeven werknemers niet onnodig te tillen, buigen, klimmen of lopen om orders te verzamelen. Hierdoor wordt de kans op mogelijk letsel aanzienlijk verminderd. 

 

Meer weten over het Paternoster opslagsysteem van Ferretto

Vul ons contactformulier in

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis sitesurvey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?