Zoek
Palletstelling

Palletstelling palletstelling

 • Volledig maatwerk
 • Sterke palletstellingen
 • Gemaakt van stevig staal
 • Flexibel en modulair systeem

Vraag een offerte aan voor de Palletstelling

Palletstelling

Vraag een verhuur offerte aan voor de Palletstelling

Palletstelling

Deze Palletstelling leasen?

Palletstelling

Palletstelling: kwaliteitsoplossing voor uw magazijninrichting

De palletstellingen bieden een complete en veelzijdige oplossing voor magazijninrichting in de meest voorkomende industriën. Deze stellingen bieden een efficiënte en georganiseerde opslagoplossing voor grote hoeveelheden goederen op pallets..

Sterke punten palletstelling

De industriële pallettelling systemen zijn een complete en veelzijdige oplossing voor uw magazijninrichting. Palletstellingen zijn geschikt in zowel grote, middelgrote of kleine configuraties.

Voordelen van de palletstelling:

 •      Mogelijkheid tot directe toegang tot elke pallet
 •      Kan worden geïntegreerd met andere handling- en orderverzameloplossingen
 •      Systeem dat meer flexibiliteit biedt in productbeheer
 •      Flexibel en modulair systeem, gemakkelijk aan te passen aan nieuwe behoeften

Palletstellingen zijn gemaakt van duurzaam staal, wat zorgt voor stabiliteit en sterkte. De stelling bestaat uit verticale frames en horizontale liggers, die samen een stevig raamwerk vormen voor het opslaan van pallets. Deze configuratie maakt het mogelijk om goederen op grote hoogte te plaatsen, waardoor de beschikbare ruimte efficiënt wordt benut.

Verschillende behoeften

Een van de voordelen van palletstellingen is hun aanpasbaarheid aan verschillende magazijnbehoeften. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en draagvermogens, waardoor ze geschikt zijn voor diverse soorten goederen en opslagomstandigheden. Daarnaast kunnen palletstellingen worden aangepast aan de specifieke eisen van een magazijn, zoals het gebruik van doorrolstellingen voor FIFO (First In, First Out) opslagprincipes.

Het gebruik van palletstellingen draagt bij aan een geoptimaliseerde logistieke keten en verbetert de efficiëntie van magazijnbeheer. Het maakt een snelle toegang tot goederen mogelijk, waardoor orderpicking en -verwerking vlotter verlopen. Ook bevordert het de veiligheid in magazijnen door een gestructureerde opslagomgeving.

In het kort spelen palletstellingen een cruciale rol in het moderne magazijnbeheer door een georganiseerde, ruimtebesparende en aanpasbare opslagoplossing te bieden voor goederen in palletvorm. Ze dragen bij aan een soepele logistieke operatie en optimaliseren de algehele efficiëntie van magazijnsystemen.

 

Meer weten over Palletstellingen?

Vul het contactformulier in

3 redenen om dit nu te doen:

 • Gratis sitesurvey
 • Vrijblijvend advies
 • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?