Zoek

Maak kennis met de Heffiq partners

Kennis Event partners

Een overizicht van onze experts uit de branche en bekijk de unieke oplossingen en innovaties van onze partners

 

A-Safe

Racking bescherming

A-SAFE is uitvinder en fabrikant van duurzame, kunststof aanrijdbeveiliging die onder andere als pandbescherming en in drukke distributiecentra en magazijnen gebruikt worden om voetgangers en heftrucks van elkaar af te schermen.


 

Bolzoni

Voorzetapparatuur

De Bolzoni Group is een van de leidende fabrikanten op de markt van voorzetapparatuur, heftruckvorken en heftafels. Met de merken Bolzoni Auramo en Meyer heeft de Bolzoni Group het meest uitgebreide product programma in deze sector! Op zoek naar oplossingen om uw logistieke processen te vereenvoudigen, ergonomisch te verbeteren of efficiënter te laten verlopen? Bezoek onze stand tijdens het Heffiq Kennis Event en ontdek de mogelijkheden!


 

Carer

Zwaar elektrische heftrucks

Carer heftrucks levert elektrisch aangedreven heftrucks met capaciteiten tot 25 ton. Carer onderscheidt zich door een constante doorontwikkeling van modellen, gericht op signalen uit de markt. Een goed voorbeeld van de laatste ontwikkelingen is de A-serie, een range heftrucks welke uitgerust zijn met 96 volt rijmotoren en een indrukwekkende inzet van circa 9 à 10 uur op 1 batterijlading!


 

Cascade

Voorzetapparatuur

Wereldleider in kwalitatief hoogwaardige voorzetapparatuur voor intern transport met behulp van heftrucks.


 

Celectric

Batterijen en energieopslag

Celectric is de solide motor achter uw intern transport en logistiek. Onze tractiebatterijen, startbatterijen, stationaire batterijen en gelijkrichters leveren zekerheid op het gebied van continuïteit en kracht. Als klant kunt u rekenen op een soepele service, uitstekend advies en perfect onderhoud.


 

DAFO Vehicle Fire Protection

Blussystemen

DAFO Vehicle Fire Protection is een totale serviceprovider voor risicobeheersing die klanten bij elke stap van het risicobeheersingsproces begeleidt en helpt.


 

Elme spreader

Spreaders

ELME ondersteunt bedrijven wereldwijd met containerhandling oplossingen die het werk gemakkelijker en winstgevender maken. Gedurende een periode van bijna vijf decennia hebben onze klanten meer dan 25.000 ELME spreaders aan hun lifttrucks, stackers en kranen gemonteerd. Het vertrouwen dat we hiermee ontvangen hebben, heeft ELME spreaders 's werelds toonaangevende onafhankelijke spreaderfabrikant gemaakt.


 

EnerSys

Batterijen

EnerSys®, de marktleider op het gebied van energieoplossingen voor industriële applicaties beschikt over het meest complete en geavanceerde gamma aan batterijen, laders, soft- en hardware voor intern transport middelen. Voor ieder type inzet kan een passende oplossing worden aangeboden met maximale voordelen van de gebruiker. Middels de simulatie tool Ensite kan er een gedetailleerd berekening opgesteld worden voor inzage in iedere specifieke situatie. Vraag uw Ensite simulatie aan via uw Heffiq contactpersoon of bezoek ons tijdens het Heffiq Kennis Event.


 

Euromaster Nederland

Banden

Ontdek de expertise van Euromaster. Marktleider op het gebied van industriebanden. Onze verschillende industriebanden zijn geschikt voor elk type voertuig en alle werkzaamheden. Met onze bandenservices houden wij uw banden in topconditie, voor een maximaal kilometerrendement. En dat niet alleen, met onze Mobiele service units komen wij naar u toe op het moment dat het u uitkomt, zodat uw medewerkers kunnen blijven doen waar ze goed in zijn. Of het nu gaat om het monteren, wisselen of uitlijnen van banden, of om een voertuiginspectie, uw voertuigen zijn bij Euromaster in goede handen.


 

Faraone

Ladders

Faraone Industrie is een Italiaanse fabrikant van professionele ladders en SCAF-houders. Al 15 jaar heeft het ook zijn aandacht gericht op de mogelijkheid om apparaten aan te bieden die een evolutie van de ladder betekenen: de Elevah-serie. Het is een reeks zeer compacte, verrijdbare, laag-gewicht elektrische machines die kunnen worden gebruikt van 4 tot 8 m werkhoogte in verschillende sectoren:    

  • Logistiek
  • Banden
  • Facilitaire dienstverlening
  • Industrieel onderhoud

Het onderwerp van veiligheid op hoogte wordt steeds belangrijker, omdat het aantal ongelukken, veroorzaakt door onjuist gebruik van ladders, constant groeit. Om aan deze behoefte te voldoen, biedt de Elevah-serie efficiënte, veilige en eenvoudig te gebruiken oplossingen.


 

Hikrobot

AGV

Hangzhou Hikrobot is een wereldwijde producent en leverancier van oplossingen gespecialiseerd in machine vision en mobiele robot. Door te focussen op IIoT, slimme logistiek en slimme productie, bouwen we een ecosysteem voor open samenwerking, bieden we service aan industriële en logistieke klanten, en plichten we ons de digitalisering voortdurend te bevorderen en het leiden van het intelligente productieproces.


 

Holland Storage Solutions

Magazijninrichting

Holland Storage Solutions is trotse partner van Heffiq op het gebied van magazijninrichting en -automatisering.


 

Hyster

Big Trucks

Sterke trucks voor zware toepassingen. Productiviteit is belangrijk. Daarom helpen de trucks van Hyster de chauffeur om beter te kunnen werken, zelfs in intensieve werkomgevingen.


 

JKB Transporttechniek

Voorzetapparatuur

Nederlandse producent van attachments voor heftrucks en autolaadkranen in de bouwmaterialen industrie, met een specialisatie in hydraulische stenenklemmen.


 

Kärcher

AGV schrobber

Kärcher is een Duitse producent van sterke en robuuste reinigingsmachines. Bijvoorbeeld Veeg-zuigmachines, Schrob-zuigmachines, Hogedruk reinigers maar ook (accu) stofzuigers, Window Vac ramen/vitrinereiniger, tapijtreinigers maar ook verzorgen wij schoon drinkwater, en ontwikkelen we stoomreinigers. Dit alles gebaseerd op een lange levensduur en tegen de laagste operationele kosten. Wij zijn actief in 80 landen, dit met 18 productie-fabrieken. In Nederland bedienen wij al meer dan 40 jaar onze relaties. Kärcher heeft meer dan 1.700 patenten op haar naam staan. Dat zegt veel over onze innovatieve oplossingen. 


 

Luminaid

Verlichting

Bij Luminaid geloven we in het perfecte licht om mee te werken. Rustig lijnlicht zonder onderbrekingen gaat de komende jaren de nieuwe standaard worden voor een geweldige lichtbeleving. We zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van werken, het comfort van werken, de productiviteit van werken beïnvloed wordt door de meerwaarde van een geweldige lichtbeleving. En onze klanten willen meer dan alleen perfect licht. Adviseurs, installateurs, lichtexperts en natuurlijk eindgebruikers willen gemak, service en zekerheid. Ook daarin dagen we onszelf uit deze relaties een geweldige ervaring te bieden.


 

Mabo Benelux

Combilift zijladers

Mabo BeNeLux is importeur van Aisle-Master smallegangheftrucks, Baumann zijladers en Combilift zijladers in de Benelux. Mabo E&A is producent van AGVs, Automated Guided Vehicles. Samen zoeken we met u naar de allerbeste oplossing voor uw logistiek beheer. Space saving solutions!


 

Midac

Batterijen lithium-ion

Midac Nederland is partner voor energiezuinige batterijen, lader oplossingen en inrichting van laadstations.


 

Mitrex

Explosievrij

Mitrex is gespecialiseerd in explosieveilige systemen voor intern transport materieel. Al meer dan 20 jaar zijn wij fabrikant voor het leveren en modificeren van apparaten die een veilige werkomgeving creëren voor uw werknemers en/of collega's. Wij hebben dan ook een: ''Passion for Protection''.
Al onze modificaties zijn conform richtlijn ATEX 2014/34/EU & EN 1755:2015.


 

Nuvera fuel cell

Waterstof

Diesel-aangedreven voertuigen en machines die kunnen worden vervangen door brandstofcel elektrische aandrijflijnen zoals: kranen, containerhandlers, terminaltractoren, vrachtwagens en andere bedrijfsvoertuigen en bussen. Uitgerust met groene waterstofinfrastructuur vervullen zij een belangrijke rol binnen de wereldwijde transformatie naar schone energie. Op waterstof aangedreven voertuigen voldoen aan de eisen bij intensieve ploegendiensten, onvoorspelbare en lange afstands routes, laadinfrastructuur onzekerheid en de hoge eisen bij veel zware werkcycli binnen bijvoorbeeld havenactiviteiten.


 

Pala / Story Waardenburg

Elektrische BMW

Hij valt voor Estoril-blauwe flitsen, zij kiest een M Performance sportstuur. Hij geniet van het startgeluid van de M TwinPower Turbo 8-cilindermotor, zij van de geur van de nieuwe Merino lederen sportstoelen. Hij gaat voor hybride innovaties, zij voor de laatste connectiviteit van MyBMW. Wat u ook kiest, u bepaalt de standaard. Welkom in de wereld van BMW en Bert Story, sinds 1955 de premium dealer van Brabant en Gelderland. Ooit gestart in Rhenoy en Tiel, nu gevestigd in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en langs de A2 Waalbrug van Waardenburg. Welkom bij Story. Wij verkopen aandacht en rijbeleving.


 

Ravas

Weegsystemen

Genereer real-time data over materiaalstromen met RAVAS mobiele weegsystemen, inclusief datacommunicatie naar elk TMS, WMS of ERP-systeem. Beschikbaar voor alle material handling toepassingen in de logistiek en industrie.


 

Rijngas

LPG en waterstof

Rijngas werk al zeer lange tijd samen met Heffiq op het gebied van LPG voor heftrucks. Rijngas kan zowel een concept aanbieden met wissel flessen als vulstations voor bij de grote heftruckgas gebruikers. De doelstelling is om toegevoegde waarde te bieden, en een probleemloze LPG voorziening naar de klanten van Heffiq te realiseren, waar Heffiq geen omkijken naar heeft.  


 

Trelleborg

Banden

Bij het bedienen van materiaalhandling machines in veeleisende omgevingen zoekt u nieuwe manieren om operationele downtime te verminderen en de levensduur van machines te verbeteren. Hoewel materiaalhandling steeds meer gedigitaliseerd en geautomatiseerd wordt, is veiligheid nog steeds een belangrijk onderdeel van het dagelijkse werk. U wilt de procesefficiëntie in balans brengen met verbeterde veiligheidsoplossingen om de logistieke prestaties te verbeteren. Met steeds meer druk op de bedrijven van vandaag om kostenefficiënt te blijven zonder de kwaliteit in gevaar te brengen, wilt u de service-levensduur van machines verlengen en de onderhoudsvereisten verminderen. Krachtige anti-vibratie oplossingen die apparatuur en voertuigen een langere levensduur geven zonder extra onderhoud.


 

TRÔNE Seating

Elektrisch instelbare stoelen

TRÔNE Seating ontwikkelt, produceert en verkoopt unieke ergonomische, elektrisch bedienbare (memory) chauffeursstoelen voor onder andere bouw en industrie, grondverzet, agri, material-handling, havens en (elektrische)voertuigen, maar ook voor 24-uurs werk, zoals meldkamers en controlekamers.
TRÔNE Seating staat bekend om innovatieve zitconcepten waarbij goed en veilig werken voorop staan. De elektrisch bedienbare (memory)stoelen zijn ontwikkeld op basis van onderzoek, strengere wet- en regelgeving en gebruikerservaringen.


 

Truckland

Elektrische DAF

Truckland is een begrip in de markt voor bedrijfswagens. Als totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen richt Truckland zich op het op maat leveren en onderhouden van uw bestelauto, truck of gehele wagenpark. De expertise en kracht van Truckland ligt in het optimaliseren van uw waardestroom zodat u maximaal rendement behaalt uit uw bedrijfswagens. Met een breed netwerk van vestigingen, multi-brand filosofie, full care service en reparatie is Truckland uw partner voor bedrijfsmobiliteit.


 

Wiegel Transport Equipment

Orlaco camera systemen

De kwaliteit van Orlaco gecombineerd met onze technische kennis, ervaring en ondersteuning op de machines van Heffiq. Bent u bewust bezig met het voorkomen van incidenten, prettiger en veiliger werken met transport materieel op de werkplek? Dan zien we u graag voor een op maat advies.

.

 
 

Terug naar Kennis Event informatie