Zoek
JXNL

Innovatieve duurzame lithium-ion heftruck

De award winnende Hyster J2.5-J3.0XNL is met zijn unieke design en volledig geïntegreerde lithium-ion batterij klaar voor de toekomst. 

 

Duurzame geïntegreerde lithium-ion heftruck

De Hyster J2.5-J3.0XNL is een unieke heftruck in de markt. De truck kenmerkt zich door een hoog rendement, optimale flexibiliteit en een volledig nieuw design. Hierdoor is de truck geselecteerd als finalist van de IFOY-awards en heeft het de Good Design award gewonnen. Deze 10 redenen geven aan waarom de J2.5-J3.0XNL voorop loopt op het gebied van innovatie. 


 
 

1. Uniek design

De J2.5-J3.0XNL heeft een ruim en uniek design. De truck is namelijk volledig ontworpen om de geïntegreerde lithium-ion batterij. Dit heeft geleid tot een enorme ruimtebesparing in het bestuurderscompartiment. Ook is het gewicht van de truck verminderd, waardoor het chassis is aangepast. Hierdoor beschikt de truck over uitstekende acceleratie, stabiliteit en wegligging. 

2. Uiterst veilig

Bestuurders ervaren optimaal comfort door het ruime bestuurderscompartiment. De stoel is lager geplaatst, waardoor de chauffeur meer zicht heeft door de mast. Door het unieke ontwerp, beschikt de truck over een lager zwaartepunt. Dit verbetert het rijcomfort op lange afstanden en in de bochten en maakt de machine uiterst veilig. Ook het lage geluidsniveau draagt bij aan het comfort voor de bestuurder. De truck beschikt over een korte draaicirkel doordat de machine voorzien is van zero turning radius.

3. Duurzaam 

De nieuwe J2.5-J3.0XNL draagt bij aan een emissievrije werkomgeving. De truck stoot geen CO₂ uit en er komen geen schadelijke gassen vrij bij het laden van de batterij. Dit maakt de machine uitermate geschikt voor het gebruik in operaties met strikte hygiënenormen, zoals in de voedingsindustrie of in farmaceutische toepassingen. 

 

4. Flexibiliteit

De lithium-ion batterij kan eenvoudig tussentijds worden opgeladen. Dit verhoogt de flexibiliteit in vergelijking met loodzuuraccu's. Het wisselen van loodzuurbatterijen is hierdoor verleden tijd. Ook is de lithium-ion batterij volledig onderhoudsvrij. 

5. Ergonomie

Er is een extra handgreep aan de stoel geplaatst zodat chauffeurs gemakkelijk in- en uit de truck stappen. De instap is eenvoudiger door het laag geplaatste bestuurderscompartiment. Met name voor langere bestuurders is dit een uitkomst. De lagere zitpositie biedt 86mm meer hoofdruimte, waardoor chauffeurs comfortabel zitten. Hierdoor is het dragen van een veiligheidshelm geen enkel probleem in deze truck. 

 
 

Zelf de J2.5-J3.0XNL testen?

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan. Na invulling van dit formulier nemen wij binnen 24-uur contact met u op

Vraag een gratis demo aan

  • Ervaar deze unieke heftruck zelf
  • Geheel vrijblijvend
  • Deskundig advies

Een afspraak

Voor een passend advies?

6. Ploegendiensten

De lithium-ion batterij laadt snel en flexibel op in vergelijking met loodzuuraccu's. Zo kan de batterij eenvoudig worden bijgeladen tijdens pauzes. Hiermee wordt een hoge productiviteit gewaarborgd tijdens ploegendiensten, omdat geen wisselbatterijen meer nodig zijn.

7. Productiviteit

De lithium-ion batterij is onderhoudsvrij en heeft een langere levensduur in vergelijking met traditionele loodzuurbatterijen. De batterij en lader communiceren via CANbus voor en tijdens de laadcyclus, om de prestaties van de batterij en de levensduur te optimaliseren. Hierdoor is minder onderhoud vereist aan de machine. De onderhoudsvrije batterij en het  tussentijds opladen, maken van de J2.5-3.0XNL een uiterst productieve heftruck. 

8. Alternatief diesel / LPG heftruck

Op het gebied van onderhoud, wetgeving en duurzaamheid heeft deze truck veel voordelen in vergelijking met diesel- en LPG heftrucks. De initiële kosten van de elektrische heftruck zijn hoger, het rendement echter ook. Afhankelijk van de inzet, is een terugverdientijd mogelijk binnen twee jaar. Als het gaat om productiviteit, bediening en ergonomie is de machine vergelijkbaar met een diesel of LPG heftruck.Daarmee is deze truck hét duurzame alternatief voor een verbrandingstruck. 

9. Good Design en IFOY award 

De J2.5-3.0XNL is in de prijzen gevallen met de Good Design Award. Het unieke design, ergonomie en uitstekende prestaties hebben voor deze erkenning gezorgd. Ook is de truck geselecteerd als finalist van de IFOY-award. 

10. Opties

De machine beschikt over vele opties waarbij de truck geheel wordt aangepast aan de wensen en de bedrijfsomgeving. Zo zijn diverse veiligheidsopties, verlichtingsets, alarmsystemen en zichtoplossingen beschikbaar voor deze truck. 

 

Wij adviseren u graag

Welke truck het meest geschikt voor uw toepassing hangt van veel factoren af. Wij kennen de knelpunten, maar weten ook waar optimalisatie mogelijk is. Vul ons contactformulier in, als u meer wilt weten over onze hef- en magzijntrucks.  

 

Meer weten over de J2.5-3.0XNL of wilt u vrijblijvend advies?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 24-uur contact met u op


Lees meer over de J2.5-J3.0XNL

Bekijk alle nieuwsitems over deze unieke truck.