Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
Inrijstellingen

Inrijstelling

De oplossing voor opslag met hoge dichtheid

De APR-12 inrijstelling is de ideale oplossing voor opslag met een hoge dichtheid. Met zijn typische eilandvorm kan hij uitgevoerd worden in verschillende dieptes, afhankelijk van de behoefte. Per gang kunnen homogene goederen opgeslagen worden. De pallet wordt neergezet en kan eenvoudig worden weggenomen volgens het last in first out principe (LIFO), waarbij de pallet die er als laatste is neergezet, er weer als eerste uitgenomen wordt. In bepaalde gevallen kan een gang divers materiaal bevatten van één zending, in plaats van één bepaald homogeen product.

De technische eigenschappen van de inrijstelling vereisen een grote zijdelingse stabiliteit. Door de stijve constructie voldoet het APR-12 systeem aan deze eis. Afhankelijk van de specifieke eigenschappen van de constructie, kan de stelling uitgerust en versterkt worden met horizontale en verticale stabiliteitsverbanden, of met speciale stabiliteitsverbanden tussen de ‘torens’, vooral bij grote installaties met twee bedieningszijdes. De stelling kan van aanrijbeveiligingen worden voorzien. Er worden dan speciaal ontworpen beschermers om de staanders geplaatst. Bovendien zijn er vloermarkeringen die de vorkheftrucks helpen de gangen in en door te rijden.Wilt u meer informatie over magazijnstellingen? Vul geheel vrijblijvend dit contactformulier in. Eén van onze specialisten neemt binnen 24-uur contact met u op.

 
 
Terug naar boven Terug
naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.