Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding


Geïntegreerde lithium-ion heftrucks

Wij hebben het lithium-ion assortiment uitgebreid met de nieuwe Hyster J2.5-J3.0XNL en de J7.0-9.0XNL-serie. Deze elektrische heftruckseries zijn voorzien van een volledig geïntegreerde lithium-ion batterij. Daarmee zijn de trucks emissievrij en ideaal te gebruiken voor intensieve inzet.

De nieuwe series kenmerken zich door een nieuw ergonomisch design, optimale flexibiliteit en een hoog rendement. Extra bijkomende voordelen zijn het lage geluidsniveau, geen Co₂ uitstoot en lage gebruikskosten. De J2.5-J3.0XNL is verkrijgbaar met een hefcapaciteit van 2,5 tot 3 ton, terwijl de J7.0-9.0XNL maximaal 9 ton kan tillen.

Nieuw ergonomisch design voor J2.5-J3.0XNL

De J2.5-J3.0XNL heeft dankzij de volledig geïntegreerde lithium-ion energiebron een nieuw ergonomisch design.Zo is het bestuurderscompartiment verlaagd en biedt het meer ruimte en comfort voor de bestuurder. Dit zorgt ook voor een betere wegligging. Deze innovatie heeft ervoor gezorgd dat de truck geselecteerd is als finalist van de IFOY-awards.

J2.5-3.0XNL

J2.5-3.0XNL

Bekijk alle info van de nieuwe J2.5-3.0XNL

✓ Nieuw ergonomisch design
✓ Geïntegreerde lithium-ion batterij
✓ 2500 - 3000 kg hefcapaciteit

Bekijk de J2.5-J3.0XNL

De J7.0-9.0XNL-serie, het alternatief voor een verbrandingstruck

Voor ervaren gebruikers is de J7.0-9.0XNL serie vergelijkbaar met een diesel of LPG heftruck als het gaat om productiviteit, bediening en ergonomie. Dit is te danken aan de unieke combinatie van de lithium-ion batterij en het krachtige aandrijfsysteem", zegt Phil Ireland, Program Leader Counterbalance Solutions bij Hyster. De elektrische heftruck beschikt over een kleine draaicirkel, snelle acceleratie en een uitstekende wendbaarheid.

J7.0-9.0XNL

J7.0-9.0XNL

Bekijk alle info van de nieuwe J7.0-9.0XNL

✓ Zware elektrische heftruck
✓ Geïntegreerde lithium-ion batterij
✓ 7000 - 9000 kg hefcapaciteit

Bekijk de J7.0-9.0XNL

Flexibiliteit door emissievrije lithium-ion batterij

De nieuwe series dragen bij aan een emissievrije werkomgeving. Er ontstaat geen Co₂ uitstoot en er komen geen schadelijke gassen vrij bij het laden van de batterij. Dit maakt de trucks uitermate geschikt voor het gebruik in operaties met strikte hygiënenormen, zoals in de voedingsindustrie of in farmaceutische toepassingen. De krachtbron kan tussentijds worden opgeladen en verhoogt daarmee de flexibiliteit aanzienlijk in vergelijking met loodzuuraccu's. De machines zijn hierdoor ideaal voor ploegendiensten.


De batterij is onderhoudsvrij

Geen schadelijke gassen en zuren die vrijkomen

Snel laden, tijdens pauzes en shiftwisselingen

 Duurzaam

 Batterij heeft een langere levensduur in vergelijking met loodzuurbatterijen

Hoog rendement

De elektrische heftrucks beschikken over veel voordelen op het gebied van onderhoud, wetgeving en duurzaamheid in vergelijking met verbrandingsheftrucks. Hoewel de initiële kosten heftruck en de batterij hoger zijn, is het rendement ook hoger. Afhankelijk van de inzet, is een terugverdientijd mogelijk binnen twee jaar in vergelijking met een verbrandingsheftruck.

Vul het contact formulier in en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

Terug naar boven Terug

geintegreerde lithium ion heftrucks

naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.