Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding

Een gebruikte heftruck of magazijntruck nodig? 

Direct gebruiksklaar en scherp geprijsd!

Is uw huidige heftruck al een tijdje aan vernieuwing toe en bent u op zoek naar een krachtige vervanger? Of is het zaak dat u zo snel mogelijk een degelijke reachtruck vindt die u direct in gebruik kunt nemen? Wat uw zoektocht ook moge zijn, uiteindelijk wilt u natuurlijk het beste voor uw geld. Maar heeft u tijdens het speuren al eens overwogen om voor een gebruikte truck te gaan?

Het Approved Used Programma

Het approved used programma bestaat uit drie heldere stappen:

Brons:

Deze keuze biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

✓ De truck is getest en bedrijfsgereed;
✓ De vorken en kettingen zijn gecontroleerd;
✓ De banden voldoen aan de minimale profieldiepte;
✓ Alle essentiële functies van de heftruck zijn getest;
✓ De stoel en gordel zijn grondig getest vanuit veiligheidsoogpunt;
✓ Het lakwerk is cosmetisch opgewaardeerd;
✓ U krijgt 1 maand garantie.


Zilver:

Deze truck is ontworpen voor meer intensief gebruik.

✓ Zoals Brons, maar ook;
✓ Nieuwe vorken;
✓ Volledig gereviseerde bestuurdersstoel en gordel;
✓ Elektrische trucks worden geleverd met volledig geteste batterij en lader;
✓ De transmissie is getest onder druk;
✓ De stuurkolom is gecontroleerd;
✓ De mast, chassis en hydrauliek zijn getest;
✓ De banden zijn minder dan 40% versleten;
✓ Het lakwerk is uitgebreid gerepareerd;
✓ U krijgt 3 maanden garantie (of 250 draaiuren).

Goud:

Als u kiest voor dit level, is uw truck zo goed als nieuw.

✓ Zoals Brons en Zilver, maar nu:
✓ Nieuwe kettingen;
✓ Nieuwe stoel en gordel;
✓ Nieuwe banden;
✓ Nieuwe accu;
✓ Volledig opnieuw gespoten;
✓ U krijgt 6 maanden garantie (of 500 draaiuren).

Bij Heffiq rebuilden wij gebruikte trucks volgens het ‘Hyster Approved Used programma’. Hierbij krijgen gebruikte trucks een hun tweede leven die nog jarenlang uw bedrijf waardevol kunnen dienen. Hergebruik is, zeker vandaag de dag met het oog op duurzaamheid, van groot belang. Bovendien hoeft dit niet te betekenen dat u inlevert op kwaliteit of betrouwbaarheid. Met ons ‘Hyster Approved Used’ programma krijgt u een truck met klasse, maar dan tegen een prijs waar een nieuwe machine niet aan kan tippen. In dit artikel vertellen wij u graag meer over ons programma en laten wij u zien wat de voordelen zijn van het kiezen voor een hergebruikte truck.

Direct leverbaar: wij staan voor u klaar

Wanneer u eenmaal heeft besloten dat u een heftruck, stapelaar of hoogwerker nodig heeft, heeft u natuurlijk geen zin om nog lang te wachten. Waar het normaliter een aantal weken kan duren voordat een product naar uw wensen geleverd kan worden, staan onze trucks al direct voor u klaar! Ons assortiment aan trucks - Brons, Zilver en Goud - is groot en wij kunnen ze binnen no time aan u leveren. Neem nu een kijkje naar ons ‘used’ aanbod en misschien vindt u precies wat u zoekt!

Denken aan duurzaamheid

Bij het ‘Hyster Approved Used’ programma hechten wij veel waarde aan echte levensduur van materialen. Gebruikte trucks hebben vaak nog een hoge restwaarde. De trucks kunnen vaak met cosmetische aanpassingen of reparaties worden toegevoegd voor ons gebruikte aanbod. Door duurzaam met materialen om te gaan, respecteren we de echte waarde van een product. Een goed voorbeeld hiervan is het hergebruik van batterijen in elektrische trucks, die wij, wanneer mogelijk, een tweede leven bieden.

De juiste service

Bij ons gebruikte aanbod helpen we u graag met de juiste service en onderhoud. Met ruim 82 onderhoudsmonteurs en een landelijk dekkend support netwerk staan graag voor u klaar. Onze monteurs kennen vaak de machines uit ons Approved used aanbod omdat ze door ons zijn onderhouden. Zo bent verzekerd van een dealeronderhouden truck waarbij de historie van de truck bekend is.

De voordelen op een rij

Wat kan een gebruikte truck voor u betekenen? In dit artikel hebben we laten zien dat een ‘Hyster Approved Used’ truck prachtige kwaliteit biedt tegen een scherpe prijs. U krijgt waarde voor uw geld en bepaalt zelf aan welke standaarden uw ‘nieuwe’ truck moet voldoen (Brons, Zilver of Goud). Ze zijn allemaal sowieso betrouwbaar, hoogwaardig en aantrekkelijk geprijsd. Zo hebben wij dus een aanbod voor ieder budget. Verder staan er al een hoop trucks voor u klaar en staan ze binnen no time op locatie. Onze monteurs kennen de machines zodat u verzekerd bent van een dealer onderhouden truck. Als laatste draagt u ook een steentje bij aan het klimaat door her te gebruiken. Met zo’n groot voordeel voor uw portemonnee, directe levering en een duurzame mindset, hoeft deze beslissing niet zwaar te wegen! Bekijk hier meteen ons aanbod of bel ons!

Terug naar boven Terug

gebruikte heftruck

naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.