Zoek
Elektrische heftruck

Zoekt u een elektrische heftruck?

Bij de aanschaf van elektrische heftrucks komt veel kijken. Wij kennen de knelpunten en weten waar optimalisatie haalbaar is. 

 

Bekijk onze bewezen elektrische heftrucks

Onze krachtige elektrische heftrucks bieden een duurzame oplossing voor uw logistieke uitdagingen. Met de nieuwe JXNL- en JXD-serie hebben we ons aanbod verder uitgebreid met geïntegreerde lithium-ion trucks voor zware toepassingen. Hiermee zijn we klaar voor een emissievrije toekomst. 

 

JXNT Compacte driewiel elektrische heftrucks 

De Hyster JXNT is een energiezuinige heftruck die optimaal tot zijn recht komt in een werkomgeving waar de ruimte beperkt is. Deze driewiel elektrische heftruck is verkrijgbaar met een hefcapaciteit van 1500 tot 2000 kg. De truck beschikt over toonaangevende wendbaarheid, lage onderhoudsvereisten met laag energieverbruik. 

1500 - 2000 kg hefcapaciteit

Voor lichte en middelzware werkzaamheden

Voor smalle ruimtes
 

"Al onze trucks zijn leverbaar met loodzuur of lithium-ion batterijen"

JXN Krachtige bewezen heftruck serie

De krachtige Hyster JXN-serie levert superieure wendbaarheid met de unieke Zero Turning Radius. De combinatie van productiviteit, energiezuinigheid en service toegankelijkheid garandeert maximale continuïteit. Deze producteigenschappen zorgen voor lage operationele kosten. De elektrische heftruck is verkrijgbaar met een hefcapaciteit van 1600-5500 kg. 

1600 - 5500 kg hefcapaciteit

Voor middelzware en zware werkzaamheden

De kleinste draaicirkel in de markt
 


JXNL Innovatieve geïntegreerde li-ion heftrucks 

Onlangs is de Hyster JXNL-serie met geïntegreerde lithium-ion batterij toegevoegd aan ons assortiment. Daarmee zijn deze trucks volledig emissievrij en de ideale machine voor intensief gebruik.

De nieuwe serie kenmerkt zich door een nieuw ergonomisch design, optimale flexibiliteit en een hoog rendement. Extra bijkomende voordelen zijn het lage geluidsniveau, geen CO2-uitstoot en lage gebruikskosten. De J2.5-J3.0XNL is verkrijgbaar met een hefcapaciteit van 2,5 tot 3 ton, terwijl de J7.0-9.0XNL maximaal 9 ton kan tillen. 

Geïntegreerde lithium-ion batterij

Voor middelzware en zware werkzaamheden

Bekroond design
 
"Een lithium-ion batterij laadt u tussentijds op elk gewenst moment op, ook als u slechts 15 minuten de tijd heeft"


JXD High voltage geïntegreerde li-ion trucks

De nieuwe Hyster JXD-serie, biedt een 350 volt lithium-ion oplossingen voor zware industrieën. De truck is verkrijgbaar met een hefcapaciteit van 10 tot 18 ton en biedt vergelijkbare prestaties met diesel heftrucks. Daarmee is de J10-18XD hét duurzame alternatief voor zware inzet. De truck is uitgerust met de veelgeprezen XD cabine

Geïntegreerde lithium-ion batterij

Voor zware werkzaamheden

Voorzien van XD cabine 
 

Meer weten over onze elektrische heftrucks?

Met een geheel vrijblijvend adviesgesprek, denken we graag met u mee over de mogelijkheden.

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis sitesurvey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies? 

 

Deskundig advies

Bij de aanschaf van heftrucks komt veel kijken. CO2-reductie, aanschafprijs, onderhoud, inzet en levensduur zijn zomaar een aantal factoren die uw keuze beïnvloeden. Met een geheel vrijblijvend adviesgesprek, denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Vul ons contactformulier in en onze adviseur neemt binnen 24 uur contact met u op. 

 

Zo verhoogt u de productiviteit van uw hef- en magazijntrucks

Wilt u een hogere productiviteit en kostenbesparing van uw intern transport? Bij Heffiq kennen we de knelpunten, maar weten we ook waar optimalisatie haalbaar is. Om tot een goed advies te komen maken we gebruik van verschillende rekenmodellen. Hierbij kijken we naar alle factoren die meewegen in de keuze zoals:

Inzet van de machine
Looptijd van de machines
Afschrijving van de truck
Gebruiksuren van de machine
Verzekering
Brandstof/energieverbruik
CO2-uitstoot
Onderhoud