Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
Doorrolstelling voor stukgoederen

Doorrolstelling voor stukgoederen

De oplossing voor minder zware laadeenheden

De APR12 doorrolstelling voor stukgoederen is de meest efficiënte oplossing voor een dynamisch opslagsysteem voor minder zware laadeenheden, met kleine tot middelgrote afmetingen, zoals dozen en plastic of metalen bakken. De APR12 doorrolstelling voor stukgoederen wordt vaak gebruikt in zowel de commerciële als de industriële dienstverlening; hij is bijzonder geschikt voor de opslag van goederen die snel gepakt moeten kunnen worden.

De gebruiker treft de goederen altijd aan de bedieningszijde aan. Als de voorraad onmiddellijk moet kunnen worden aangevuld, kan deze stelling aan de onderkant of de bovenkant voorzien worden van liggerparen voor de opslag van pallets. Met oog voor de ergonomische behoeften, is het ontwerp gericht op een snelle en functionele orderverzameling. Wij kunnen ook geavanceerde systemen realiseren, zoals "look and pick" of "paperless", die de gebruiker begeleiden tijdens de opslag en de orderverzameling.

✓ Efficiënte oplossing voor minder zware ladingen

✓ Bijzonder geschikt voor de opslag van goederen die snel gepakt moeten worden

✓  Voor snelle en functionele orderverzameling


Wilt u meer informatie over magazijnstellingen? Vul geheel vrijblijvend dit contactformulier in. Eén van onze specialisten neemt binnen 24-uur contact met u op.

 
 
Terug naar boven Terug
naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.