Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
onderhoud en keuring

Heffiq heftruck service en onderhoud

Jarenlang zorgeloos gebruik van uw heftruck of magazijntruck

Het juiste heftruck service contract is alles wat u nodig heeft om verzekerd te zijn van jarenlang zorgeloos gebruik van uw heftruck of magazijntruck. De specialisten van Heffiq helpen u graag verder. Milieu en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel; wij zijn dan ook zowel VCA, ISO 9001, Lean & Green als BMWT gecertificeerd. De contractvormen:

  • Jaarlijkse BMWT veiligheidskeuring
  • Onderhoudsabonnement
  • Preventief all-in onderhoudsabonnement
  • All-in onderhoudsabonnement
  • Huurovereenkomst

Een truck die regelmatig en goed onderhouden wordt verbetert de continuïteit in uw bedrijf. U voorkomt stilstand en wachttijden als gevolg van onverwachte reparaties. Onze service is op afroep beschikbaar. Kiest u echter voor een contract, dan wordt de zorg voor uw truck onze zorg. Door de ruime keuze en variatie in contractvormen kiest u altijd het servicecontract dat het best bij uw bedrijfssituatie past.

Niet wachten op onderdelenprijzen of beschikbaarheid dankzij online reparatiehistorie en technische info.

De Heffiq service monteurs

Een landelijke dekkend service netwerk van ruim 70 monteurs met compleet ingerichte servicewagens staat tot uw beschikking. Onze monteurs worden regelmatig getraind op het gebied van producten, techniek en veiligheid zodat ze over alle benodigde kennis beschikken om u te kunnen helpen. Ook beschikken onze monteurs over laptops met het Monteurs Online systeem.


Contact formulier

Wilt u onderhoud inplannen, uw truck laten keuren of heeft u overige vragen? Vul het contactformulier in, en onze service-afdeling neemt binnen 24-uur contact met u op.

 
 
Terug naar boven Terug
naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.