Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
Financiering en leasen

Magazijntruck of heftruck leasen?


De aanschaf van een heftruck is een behoorlijke investering. Maar heeft u er weleens aan gedacht om een heftruck te leasen?

Wij helpen u graag met een op maat gesneden oplossing voor het leasen van uw heftruck of magazijntruck. Bij Heffiq bieden we operational lease aan. Bekijk de voordelen van deze leasevorm.

Wat is Operational Lease

Bij operational lease blijft de truck eigendom van Heffiq. U spreekt met ons een leasetermijn af en wij regelen de verzekering, het onderhoud en de reparatie. We hebben alles in huis om uw leaseaanvraag snel in werking te zetten.

Voordelen van operational lease

✓   Vaste looptijd, vast maandbedrag, dus geen onverwachte kosten.

✓   Aantrekkelijke tarieven en voorwaarden. 

✓   Onderhoud & Service wordt geregeld.

✓   Snelle behandeling lease-aanvraag.

Volledige zekerheid

Met ons leasecontract heeft u totale zekerheid over uw periodieke lasten van heftrucks en magazijntrucks, terwijl u gegarandeerd bent van de beste uptime van uw machines.

Advies nodig?

Wilt u de opties voor lease bespreken met één van onze accountmanagers? Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

Vul uw gegevens in en we nemen binnen 24-uur contact met u op

 
Terug naar boven Terug

dienstverlening

naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.