Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
Dienstverlening

Heffiq Dienstverlening

Haal meer uit uw vloot

De investering in heftrucks en/of magazijntrucks is slechts een klein gedeelte van de totale kosten voor intern transport. Om de totale kosten laag te houden streeft u ook naar de best mogelijke samenstelling en financiering van uw vloot, zo hoog mogelijke productiviteit en minimale stilstand door uitval. Maar wellicht ook naar flexibiliteit bij pieken in uw bedrijfsactiviteiten, het voorkomen van schades aan trucks en omgeving en goed getrainde chauffeurs. Heffiq heeft alles in huis om u te helpen uw kosten voor intern transport zo laag mogelijk te houden.

Heftruck opleiding

Heftruck opleiding

Wij helpen u met de juiste heftruck opleiding. Met BMWT gecertificeerde instructies worden theoretische en praktische vaardigheden bijgebracht.

Lees verder
FleetFlex

FleetFlex

FleetFlex is de fleetmanagement aanpak van Heffiq. Fleetflex biedt u helder inzicht in de huidige kosten van uw intern transportvloot, interventies voor kostenverlaging, en waardevolle managementinformatie om optimale inzet van uw vloot te behouden in de toekomst.

Lees verder
onderhoud en keuring

onderhoud en keuring

Wilt u jarenlang zorgeloos gebruik maken van uw truckvloot?

Lees verder
Financiering en leasen

Financiering en leasen

Wilt u een heftruck leasen,huren of kopen? Bekijk onze mogelijkheden

Lees verder
Approved Used

Approved Used

Het Hyster Approved Used programma biedt u altijd de zekerheid van een kwalitatief uitstekende machine. Alle modellen die onderdeel zijn van dit programma zijn zowel mechanisch, technisch als elektronisch gecontroleerd en kunnen naar uw specifieke wensen en budget worden opgeknapt.

Lees verder

Heffiq Approved Used Programma

Lees verder
Terug naar boven
Terug naar boven

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.