Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
Automatisch opslagsysteem

Automatisch opslagsysteem

Bediening door stapelkranen of andere automatische transportsystemen

Door zijn technische eigenschappen is de APR-12 met name geschikt voor het realiseren van automatische opslagsystemen die worden bediend door stapelkranen of andere automatische transportsystemen. De eigenschappen van de verticale elementen en een reeks passende accessoires maken het mogelijk dat er automatische opslagsystemen gecreëerd kunnen worden waarin verschillende laadeenheden, van pallets tot bakken en van lades tot dozen, ook in constructies van aanzienlijke afmetingen, geplaatst en verplaatst kunnen worden.

De 60 jaar dat de Ferretto Group ervaring heeft met conventionele opslag en de 20 jaar met automatische opslag zijn hierbij heel waardevol. Door kennis en het overwinnen van problemen kunnen ook zeer complexe situaties het hoofd geboden worden en opgelost worden.

Wilt u meer informatie over magazijnstellingen? Vul geheel vrijblijvend dit contactformulier in. Eén van onze specialisten neemt binnen 24-uur contact met u op.

 
 
Terug naar boven Terug

automatisch opslagsysteem

naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.