Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding

Heffiq levert herhaalorder van ruim 400 Hyster trucks bij Boels Rental


Na de eerste order van meer dan 300 trucks in 2017, heeft Boels de internationale truckvloot verder uitgebreid met meer dan 400 trucks. De succesvolle samenwerking tussen Boels, Heffiq en Hyster heeft het vertrouwen gegeven voor deze vervolgorder.

Boels Rental heeft voor deze herhaalorder een breed assortiment Hyster trucks besteld. Met name is er een mix van elektrische machines afgenomen zoals elektrische heftrucks en warehouse equipment. De verschillende trucks worden verdeeld over diverse depots in binnen en buitenland.

Als gerenommeerde verhuurpartner heeft Boels voor elk logistiek proces het juiste materieel in huis. De uitgebreide verhuurvloot is ideaal in te zetten voor een korte of langere periode en kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld het verwerken en verplaatsen van de stroom binnenkomende en uitgaande goederen.

Internationale deal

Heffiq coördineert deze internationale deal door een nauwe samenwerking met Hyster dealers binnen Europa. Zo worden de trucks uitgeleverd aan Boels locaties in Polen, Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Italië, Engeland, Tsjechië en Slowakije.

Gebruiksgemak

De machines lenen zich uitstekend voor de verhuurmarkt vanwege de gebruiksvriendelijke bediening. Doordat de bedieningselementen logisch zijn geplaatst, kan iedere chauffeur er met gemak mee overweg. Daarnaast kunnen de robuuste trucks tegen een stootje.

De elektrische heftrucks zijn uitgerust met handige acculader-beschermrekken en alle pallettrucks en stapelaars zijn voorzien van geïntegreerde laders, waardoor deze niet kunnen achterblijven bij de klant. Verder beschikken de trucks over een uniforme bediening. Dit verhoogt het gebruiksgemak aanzienlijk wanneer de trucks worden uitgewisseld onder de verschillende depots. De gehele vloot is te herkennen aan de opvallende “Boels oranje” kleur.

Hyster tracker

Nieuw bij deze order is dat alle trucks zijn uitgerust met het Hyster tracker systeem. Deze telemetrie oplossing geeft inzicht in het machinepark, waarmee diverse parameters van de truck in overzichtelijke dashboards worden weergegeven. Zo worden onder andere verbruiksuren geregistreerd, impacts bij botsingen of schades gerapporteerd en wordt via GPS de locatie van de truck weergegeven. Deze belangrijke informatie stelt Boels in staat haar klanten optimaal te ondersteunen en tevens de geleverde kwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen.

Compleet assortiment

Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, tijdelijke huisvesting en event equipment.De grootverhuurder streeft naar maximale beschikbaarheid van verhuurmaterieel en investeert continue om met een zeer compleet assortiment zijn toonaangevende positie in de verhuurmarkt te waarborgen.

Wilt u meer weten over onze producten, diensten of oplossingen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24-uur contact met u op

Terug naar boven Terug
naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.