Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding

Heffiq breidt programma uit met de Hyster UT-serie

Met de lancering van de UT-serie biedt Hyster gebruikers een ruime keuze op het gebied van heftrucks en magazijntrucks. Deze serie is ontwikkeld voor basis applicaties waarin minder wordt gevraagd van de machine.

“De nieuwe UT-serie geeft bedrijven meer opties om te kiezen voor een machine die past bij de behoefte en het budget, vertelt Rob O’Donoghue, Director Solutions - Europa, Midden Oosten en Afrika, van Hyster. In de juiste inzet zijn dit betrouwbare no-nonsense machines, die eenvoudig zijn te onderhouden”, vervolgt Rob.

Hef- en magazijntrucks voor alledaags gebruik

De UT-serie speelt in op de groeiende vraag naar betaalbare trucks, die geschikt zijn voor alledaags gebruik. Met name bij basis applicaties, waarbij de machine een aantal uur per dag wordt ingezet. De eerste beschikbare machines zijn de H2.0-3.5UT LPG en diesel trucks, met een hefcapaciteit tot 3,5 ton. Op het gebied van magazijntrucks biedt de UT-serie de P2.0UT-S platform pallettruck met een hefcapaciteit van 2000 kg en de S1.5UT stapelaar, die 1500 kg hefcapaciteit heeft.

Verdere UT-heftrucks en magazijnoplossingen worden in 2020 aan het assortiment toegevoegd. Zo verschijnt de elektrische 4 wiel UT-heftruck in maart van dit jaar.

Ruim assortiment

De UT verbrandingsheftrucks zijn een aanvulling op de bewezen XT en FT-serie van Hyster. De aangekondigde elektrische UT-heftruck completeert de succesvolle elektro trucks (XN-serie). "Met dit uitgebreide assortiment, bieden we voldoende opties om in te spelen op de behoefte van onze klanten”, vertelt O’Donoghue.

Hyster kenmerken

Alle trucks uit de UT-serie zijn gebouwd volgens de vertrouwde Hyster kwaliteitsnormen, met het oog op gebruiksvriendelijkheid en bestuurderscomfort. De machines zijn gemaakt met duurzame componenten. Verder is de truck eenvoudig te onderhouden, wat zorgt voor een lage total cost of ownership.

Ook bij deze nieuwe serie kunnen gebruikers vertrouwen op de hoogwaardige service, ondersteuning, back-up en onderdelenvoorziening via Heffiq BV, de lokale dealer van Hyster in Nederland.

Bekijk het overzicht van de gloednieuwe UT-serie

Terug naar boven Terug
naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.