Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding
Heffiq

De Oplossing voor uw intern transport

Heffiq, Slim intern transport

Heffiq is de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) sinds 1966 in Nederland. Met het breedste product assortiment in de markt en een landelijk dekkend service en support netwerk, biedt Heffiq met 130 medewerkers slimme oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van intern transport. Daarbij is Heffiq tevens dealer van Kärcher vloerreinigingsmachines, Ferretto magazijnoplossingen en Utilev heftrucks.

Onze merken:

 

Hyster

   

Utilev

   

Mora

   

Kärcher producten

   

Bradshaw elektrotrekkers

   

Ferretto magazijnstellingen


Mensen maken het verschil

Onze visie is: “Toegevoegde waarde creëren voor onze klanten door middel van eersteklas service en innovatie”. Dankzij decennialange ervaring met intern transport in verschillende branches helpen wij bedrijven het maximale uit hun hef- en magazijntruckvloot te halen én kosten te verlagen. Heffiq medewerkers zijn hierbij de belangrijkste succesfactor.

Onze mensen dragen onze missie uit: “ Het intern transport van onze klanten verbeteren door als één gezamenlijk team maatwerkoplossingen te realiseren”.

Lex Knol Algemeen Directeur Heffiq

Terug naar boven Terug

over heffiq

Onze vacatures

Onze vacatures

Heffiq is continu op zoek naar nieuw talent. Zit er een vacature voor u bij?

Bekijk het aanbod
naar boven Terug

Dank u voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief. U zult periodiek berichten van ons ontvangen.